Konačno normalizovan saobraćaj na Bulevaru cara Lazara

Deonica Bulevara cara Lazara, od Fruškogorske do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom, danas je puštena u saobraćaj posle tri i po meseca radova.
Deonica Bulevara cara Lazara, od Fruškogorske do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom, danas je puštena u saobraćaj posle tri i po meseca radova.

Nakon što su radnici "Vodovoda" okončali radove na drugoj fazi izgradnje limanskog kolektora kanalizacije, radnici "Puta" danas su završili presvlačenje asfalta dve kolovozne trake, uradili nivelaciju slivnika i ofarbali horizontalnu signalizaciju.

Završetkom asfaltiranja u saobraćaj je puštena jedna od najprometnih deonica Bulevara cara Lazara i stvoreni su uslovi za nesmetano odvijanje saobraćaja.

Ujedno je ponovo uspostavljan redovni saobraćaj gradskih autobusa na linijama 1, 4, 8, 11A i 11B.

  • brzi

    25.11.2013 00:21
    Dan pre snega su završili!Ura za hitrost!
    Sad kad stegne minus, stegnuće se i farba.

    Kad osuši zategnuće.

    Ne daj Bože da je deonica bila duža, do sledeće zime bi je radili.
  • 25.11.2013 00:18
    A put za Zrenjanin? Večnost!

    Da li neko zna hoće li se u ovom veku završiti "radovi" na putu za Zrenjanin!? Od letos stoji sve a povratak je preko Kaća- prečicom preko Male Krsne.
  • @ Toma

    24.11.2013 22:01
    vidim ti se ekspert!?
    Pa meni e bas cini da je bilo bas brz i efikasno za tu vrstu radova. A gradj.inzenjer sam i ovo mi je struka!

    I ne znam sta ti smetaju jdine dve gradjevinske firme u NS? Da mozda ne treba i to da se ugasi pa da nam i tu ulete stranci. Evo imas ih na Bul.Jase Tomica pa dodji da obidjes i vidis kako to jezivo i kilavo izgleda

    lupetas i dokon si

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti