SNS: DS mora da plati dugovanja Dnevniku

Novosadski odbor Srpske napredne stranke saopštio je večeras da traži od  Demokratske stranke da plati navodna zaostala dugovanja prema listu "Dnevnik". 

Novosadski odbor Srpske napredne stranke večeras je saopštio da traži od  Demokratske stranke da plati navodna zaostala dugovanja prema listu "Dnevnik".

Kako naglašavaju u saopštenju, SNS optužuju DS za upropašćavanje tog lista.

"Štampati za stranačke potrebe propagandni materijal, ostati dužan više od pet miliona dinara i imati morala, optuživati nekoga za politički progon nakon ukazivanja na taj problem, jeste nešto što je očekivano za kadrove DS koji su ogrezli u kriminalu", navodi SNS.

Pokrajinski odbor DS-a demantovao je danas navode lista Dnevnik da im duguje novac za štampanje predizbornog materijala i ocenio da rukovodstvo tog lista neistinama pokušava da se obračuna s političkim protivnicima.

  • eeeeeeeeeeeee

    25.11.2013 06:57
    opaaaaaaaaa
    nista novo isto s.... ali drugo pakpvanje ....
  • dado

    25.11.2013 06:40
    Nepripadnik ijedne stranke
    Muka mi je što kada god neko od nas koji smo protiv svoje volje učlanjeni u DS jer smo dali potpis boreci se protiv MIloševićeve vlasti 1990 tih(a uzgred i 1 sam im dao glas), dam komentar i onda me neko proglasi SNS botom( a nikada nisam glasao za njih). DS(u) ne verujem ni kada kazu "dobar dan"...Moram da pogledam kroz prozor da proverim..Ne želim da to ime čujem niti date likove vidim u narednih 15 godina, naprosto da se odmorim..
  • Xxenon

    25.11.2013 01:17
    isto
    Ponasanje u odnosu na radnike Dnevnika,identicno je ponasanju koje je DS imala prema svim radnicima u Srbiji, neodgovorno i bahato,zato me vise od njih nista ne cudi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti