Ostavka direktora "Parking servisa"

Direktor JKP "Parking servis" Milan Kostić podneo je ostavku na ovu funkciju.
Direktor JKP "Parking servis" Milan Kostić podneo je ostavku na ovu funkciju.

Njegovu ostavku će u petak konstatovati Skupština grada i na istoj sednici izabrati novog direktora.

Nezvanično, Kostić je tokom jednoipogodišnjeg mandata uspeo da finansijski stabilizuje preduzeće koje sada posluje sa pozitivnim bilansom čime je dokazao da ta gradska firma može normalno da radi i bez visokih kreditnih zaduženja.

Inače, na sednici u petak, odbornici će razmatrati i izveštaj o trošenju budžeta Novog Sada u periodu od 1. januara do 30. septembra.

Takođe, na dnevnom redu su i izmene planova poslovanja za 2013. godinu Pozorišta mladih, Istorijskog arhiva grada i KIC mladost, kao i analiza zdravstvenog stanja stanovništva za 2012. godinu koji je pripremio Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Skupština grada će postaviti i nekoliko novih članova školskih odbora u više obrazovnih ustanova u gradu.

  • Građanin Ponizni

    27.11.2013 13:36
    Vratite nam naše
    Neka JKP Parking Servis otplati građanima ovog grada troškove izgardnje svih parkirališta na koje su poboli svoje zastavice, a koja su građena od doprinosa građana, i to sve sa kamatama, pa ćemo da plaćamo uredno i legalno kao na zapadu. Ili Vi plaćajte Nama zakup parkinga po gradu, pa ćemo mi vama podzakup, pa da prebijemo i svi namireni. Do tada, zaboravite. Po ovoj trenutnoj logici, to bi bilo kao da grad osnuje npr. JKP Šetalište, koje bi naplaćivalo šetnju trotarima po gradu. Prvo IZGRADITE (od svojih para), pa NAPLATITE, pa OTPLATITE i tek onda ZARADITE. A ovi sve obrnuto pokontali... To su ti biseri modernog srpskog biznisa i uspešnih modela poslovanja koji su završili Megadensove, trendove ili šta već, koje odlikuje odsustvo svakog smisla za poslovanje, smisla za inovaciju i uopšte manira ponašanja.
  • dule

    27.11.2013 10:52
    Parking servis da posluje u minusu?

    Pa to je kao da vam narko mafija posluje u minusu, ili monopolistička naftna kompanija.

    A, šta kažete, ovo drugo smo već imali. Pa ok, onda nek se spremi narko mafija, i ovako je i ona polu državna polu privatna.
  • Obavešteni

    27.11.2013 07:11
    @Rob
    "O kakvim visokim kreditnim zaduzenjima se ovde prica?"...
    O kreditu od 78 miliona (sa kamatama na dve godine = 118 miliona) i ratom od 4,92 miliona na mesec!
    O kreditu koji je prtethodni direktor iz DS podigao neposredno pred prošlogodišnje izbore.
    Sada ćete Vi pitati - zašto?
    Pa, pretpostavite... "Utošio ih za tekuće poslovanje". Ovi sadašnji nisu bili u stanju (ili nisu hteli!) da to isteraju i procesuiraju.
    Uglavnom za 4 godine mandata dotični nije kupio niti jedno vozilo ili bilo šta kapitalno uradio, osim što je nakupovao na lizing šurnaest putničkih automobila! To je isti onaj što je prešao u Zelenilo za direktora i primio 136 radnika za jedan dan, pa posle napustio DS, ošo kod Palme i sada je neki pomoćnik il' savetnik generalnog u Elektrovojvodini. Valjda jedan opd onih 130 direktora viška u Elektrodistribuciji Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti