FOTO, VIDEO: Počelo novogodišnje ukrašavanje grada

Radnici JKP "Stan" počeli su sa novogodišnjim kićenjem grada, a postavljanje lampiona koji će ukrašavati uži centar trebalo bi da bude završeno do 4. decembra.  
Radnici JKP "Stan" počeli su sa novogodišnjim kićenjem grada, a postavljanje lampiona koji će ukrašavati uži centar trebalo bi da bude završeno do 4. decembra.

 

Svečano dekorativno osvetljenje biće postavljeno u Zmaj Jovinoj, Dunavskoj, Miletićevoj, Njegoševoj, Gimnazijskoj, Uspenskoj, ulici Kralja Aleksandra, Laze Telečkog, Ignjata Pavlasa, na Trgu slobode i Pozorišnom trgu, na Bulevaru Mihajla Pupina, na platou ispred Sinagoge, u Dunavskom parku.

Prema Idejnom projektu stručnih službi ZIG-a, postojeća dekorativna rasveta biće obogaćena novim motivima i inovirana 3D rasvetom.

"Postojeći svetleći prsten na početku Dunavske ulice biće dopunjen novim svetlosnim motivima koji će biti postavljeni na zategama između fasada, kao i svetlosnim kuglama u crvenoj i kristalno beloj boji", stoji u saopštenju ZIG-a.

"Svetleća, savremeno dizajnirana svečana dekoracija istaći će prostornu dimenziju, kvalitet i lepotu našeg grada i pojačati  duh predstojećih novogodišnjih praznika", poručuju iz ovog preduzeća.

  • Bankar

    28.11.2013 07:19
    Na Čast
    Novi Sad je gradić u kome se potrosi 30 puta manje novca za ukrašavanje grada za novogodišnje praznike od LONDONA. 300 puta imamo manje stanovnika, pa ko to voli da ga grad okiti neka ode u JKP i ostavi 5000 din i neka kite oko njegove kuce. Oko moje ne kite i ne treba mi, a ja im sve to plaćam kroz njihove razne pljačke.
  • elena

    27.11.2013 14:11
    Novosadjanka
    Videla sam danas te mlade ljude u korpama koji kite grad !!!I, ako pada sneg i vreme im ne ide na ruku ONI VREDNO RADE!!!A, zajedljivi sa otrovnim komentarima neka ......... Svaka cast za JKP STAN!!
  • replika

    26.11.2013 21:34
    "3D ukrasi"
    Za one koji ne znaju. Grad daje nalog ZIG-u da napravi idejno rešenje i raspiše tender za nabavku ukrasa. "Stan" nema veze sa tim. "Stan" od Grada dobija nalog da montira dekoraciju jer mu to stoji u opisu posla i sastavni je deo njegove delatnosti. Daj ostavite taj "Stan" vise!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti