Sutra 34. sajam zapošljavanja na Spensu

Novosadski sajam zapošljavanje, 34. po redu, održaće se sutra od 10 do 15 časova u zapadnom holu Spensa.
Novosadski sajam zapošljavanje, 34. po redu, održaće se sutra od 10 do 15 časova u zapadnom holu Spensa.

Svoje učešće na Sajmu potvrdilo je 30 poslodavaca koji su prijavili 180 slobodnih radnih mesta. Nezaposlenima će biti ponuđen posao u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, ugostiteljskoj, pravnoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, građevinskoj, saobraćajnoj i tekstilnoj struci.

Priliku da pronađu posao imaće i savetnici u osiguranju, diplomirani defektolozi, diplomirani psiholozi, doktori medicine, menadžeri, špediteri, frizeri, magacioneri i nekvalifikovani radnici. Iskazane potrebe poslodavaca odnose se i na radna mesta radnika u proizvodnji, namenjena osobama sa invaliditetom.

Na posebnom štandu biće predstavljen projekat "Pokreni se za posao" koji sprovodi udruženje građana ENECA u cilju pružanja pomoći mladim ljudima koji žele da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis. Takođe, očekuje se prisustvo predstavnika Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština.

Iz NZS poručuju kandidatima da sa sobom ponesu nekoliko primeraka radne biografije.

  • anonimni gradjanin

    27.11.2013 18:47
    30 poslodavaca
    kao da zivimo u Cortanovcima sa cirka 2000 stanovnika, pa ce tih 30 poslodavaca sa 180 radnih mesta napraviti neku razliku. A i polovina su virtuelna radna mesta...
    Sramotno.
  • 27.11.2013 17:06
    sajam zamajavanja
  • Nisam Odavle

    27.11.2013 16:06
    Samo da pitam
    obzirom da se poslednjih 10 godina najviše zapošljavalo ljudi na državnim jaslama, hoće li i oni biti tamo? Ja hoću samo državno, javno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti