Nenad Čanak brucoš na psihologiji

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, sa 54 godine, po treći put je postao brucoš i to na psihologiji na Fakultetu za pravne i poslovne studije "Dr Lazar Vrkatić".
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, sa 54 godine, po treći put je postao brucoš i to na psihologiji na Fakultetu za pravne i poslovne studije "Dr Lazar Vrkatić".

Kako "Blic" piše, Čanak je ove godine redovno krenuo na predavanja i to sa kolegama koji su više od 30 godina mlađe od njega.

"Spremam i polažem kolokvijume i radim seminarske radove", kaže Čanak i dodaje da je ove studije upisao pošto mu je dozlogrdilo da sluša mnoge analize, ocene i procene raznoraznih psihologa.

Na fakultetu potvrđuju Čankovu tvrdnju o redovnom prisustvu na predavanjima i ispitnim aktivnostima. Imajući u vidu njegove obaveze, kažu da je oslobođen redovnog prisustva na vežbama, ali da se trudi i dolazi na vežbe kad god može.

Fakultetske obaveze Čanak je ozbiljno shvatio. Nedavno je koalicionom partneru iz DS poslao poruku ove sadržine: "Ne dolazim, izvini. Ne odgovara mi termin jer u to vreme moram na fakultet, imam predavanja", odgovorio je SMS-om Nenad Čanak.

U studentskom parlamentu kažu da ga svakodnevno viđaju kao i da su, "izokola razgovarali s njim o njegovom eventualnom aktiviranju u studenskom parlamentu". "Ali, odbio ih je", priča Aleksandar Ž. njegov kolega s treće godine.

Nakon 23-godišnjeg aktivnog učešća u politici, Čanak je, kako kaže, prvi put dozvolio sebi, da se malo odmori i dopuni baterije za nove političke okršaje, ali i da se kao brucoš po treći put malo podmladi.

Inače, studirao je ekonomiju koju je završio krajem prošlog veka, kao i arheologiju, a ranije mu je velika ljubav bilo računarstvo. Uoči raspada SFRJ u Kranju je specijalizovao mikroračunarske mreže i globalni marketing.

Čanak je lane vanredno završio Srednju kuvarsku školu u Žablju.

"Ovo je konkretna stvar, a ne politika jer narod pod političarom podrazumeva čoveka koji ima šofera i jede na potpis", objašnjava Čanak.

Često za sebe kaže da nije korpulentan od hormonskog poremećaja, već od hrane. Probao je mnoge kuhinje i mnogi su probali njegovu.

  • AvAv

    02.12.2013 11:46
    Bečka...Posna mix salata...Zigmund za desert
    ...Tako rade pravi majstori
    ...sami biraju sveže i najbolje sastojke za svoje jelo
  • шетач

    28.11.2013 12:42
    @ns time
    Кратко, сажето и у центар мете!

    Савршен коментар.

    Био сам и ја учесник 5. октобра, и сада сам дефинитивно одустао од комплетне гарнитуре која се од тада до данас појавила.
  • ns time

    28.11.2013 12:15
    Doslovno svi komentari su me odusevili.Ne zato sto sam fan ili pak ne volim Canka.Ne, ne zbog toga.Vec zbog 23 godine za koje nista, bukvalno nista nije uradio u politici.Njegov skor u politici je nula=0
    Osim sto je lepo ziveo, a politicka karijera mu se svela na 2 recenice:
    1.Di su nasi novci
    2.Dole Milosevic( 3x)
    Sada nemam nijedno osecanje,jednostavno bas me briga, a zaista sam zelela promene posle 5. oktobra.Samo nek on študira, prvo sebe da proštudira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti