Vozači oprez, grane padaju pod teretom snega

Pod teretom snega veliki broj grana u Novom Sadu se odlomio, a neka su pala na parkirane automobile i oštetile ih, pa se vozači upozoravaju da ne parkiraju ispod drveća dok se sneg ne otopi.
Pod teretom snega veliki broj grana u Novom Sadu se odlomio, a neka su pala na parkirane automobile i oštetile ih, pa se vozači upozoravaju da ne parkiraju ispod drveća dok se sneg ne otopi.

Pod teretom snega tokom jučerašnjeg dana se srušilo i pet stabala, saopštilo je "Gradsko zelenilo".

Radnici ovog preduzeća će zbog toga i danas obarati sneg s granja na ulicama i u parkovima. Podsetimo, juče je pod teretom snega jedna grana pala na dalekovod u Sremskim Karlovcima, pa su stanovnici neko vreme bili bez grejanja, struje i kablovske.   

U Novom Sadu je tokom jučerašnjeg dana palo desetak santimetara snega, ali sneg od sinoć ne pada.

  • -

    28.11.2013 11:41
    -
    ahaa, lisce je otezalo.
    a jos bolji su ovi koji tapsu.
    moraju i sadnice da vam budu u trendu.

    da ste sakupili koji put lisce znali bi koliko je lisce tesko
  • 28.11.2013 10:33
    "Pod teretom snega tokom jučerašnjeg dana se srušilo i pet stabala, saopštilo je "Gradsko zelenilo".
    Samo kod vrtića "Maslačak" u Narodnog fronta, slomljeno je SVAKO drvo uz ogradu zabavišta. Eto, to su ti kvalitetni sibirski brestovi koje ovi iz Zelenila sade kao mutavi. 10 godina im je trebalo da porastu, ako se to tako može nazvati, lišće im ne opada na vreme, i evo, lome se pod teretom ovo malo snega. Pravi izbor za sadnju na ovim našim prostorima.
  • ja

    28.11.2013 09:37
    rano je
    pao sneg a lisce jos nije skroz opalo tako da je to dodatno otezalo grane jer se zadrzava vise snega, zato se lome

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti