Čobrda menja Trninića na čelu JKP "Stan"

Nekadašnji direktor Novosadske toplane, Janko Čobrda, zameniće Iliju Trninića na mestu direktora JKP "Stan", saznaje 021.
Nekadašnji direktor Novosadske toplane, Janko Čobrda, zameniće Iliju Trninića na mestu direktora JKP "Stan", saznaje 021.

Ovu odluku trebalo bi da donese Skupština grada na jednoj od narednih sednica, a možda već i na sutrašnjoj.

Sadašnji direktor Stana, Ilija Trninić, za 021 nije hteo da potvrdi niti demantuje ovu informaciju i rekao "da će se sve čuti".

S druge strane, Janko Čobrda je za 021 potvrdio da je podneo kandidaturu za mesto direktora ovog javnog komunalnog preduzeća i da je moguće da će na tom mestu naslediti Trninića. "O tome će odlučiti Skupština grada jer je izbor direktora u njihovoj nadležnosti. Ja ne znam da li je još neko podneo kandidaturu ili sam ja jedini kandidat", rekao je Čobrda.

Prema njegovim rečima, on je još uvek zaposlen u Novosadskoj toplani, gde je imenovan za direktora u junu 2008. godine, da bi ga krajem decembra 2009. na tom mestu zamenio Vladimir Jelić, takođe kadar Srpskog pokreta obnove.

Ilija Trninić postavljen je za direktora Stana u martu ove godine, nakon što je Ljubomir Stanišić podneo ostavku uvidevši da ne može ništa da učini kako bi se rešili nagomilani finansijski problemi u ovom preduzeću. Ovo preduzeće je inače u partijskoj raspodeli pripalo Srpskom pokretu obnove i njihovim koalicionim partnerima. (Vuk Kešelj)

  • cici

    01.02.2014 16:02
    stan
    U stanu se oduvek kralo ali, niko nikada nije prozvan pa naravno da nema prozivke jer, krade se kolektivno fj. vrana varani oci ne vadi, a ko prezivi pricace.
  • Sale Marić

    30.11.2013 15:17
    Od dvojca...
    Trninić i Dojčinović ... pa dve ovce na papiru bi bolje radile posao!!! Ko njih nije doživeo nije ni živeo!!! Daleko im lepa kuća .... dok se ne sretnemo ...
  • 29.11.2013 11:15
    Mišljenja sam da Stanu (niti bilo kojem drugom JP-u ili državnoj firmi) nema spasa sve dok direktor ne bude odgovarao i krivično i svojom imovinom. Usput, ima li neko dobro iskustvo sa nekom firmom koja radi isto što i Stan, ovi su nam dozlogrdili!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti