Karte za "Državni posao" rasprodate do januara

Premijera predstave "Državni posao" biće održana sutra u Pozorištu mladih sa početkom u 20 časova.
Premijera predstave "Državni posao" biće održana sutra u Pozorištu mladih sa početkom u 20 časova.

Karte za reprize u decembru odavno su raprodate, a rezervacije za januar mogu se dobiti tek posle 25. decembra, saznaje 021.

Prema rečima direktorke Pozorišta mladih Tijane Delić, do sada u ovom pozorištu nije bilo takvog interesovanja za neku predstavu. "Čitav tim ljudi je radio na ovome. Nikada se toliko unapred nije rasprodala neka predstava i da se o njoj toliko govori. Drago mi je što Pozorište mladih stoji iza tako velikog projekta", objašnjava ona.

Sinoć je održana proba, a reditelj "Državnog posla" Petar Jovanović kaže da je prezadovoljan reakcijom publike, što je pokazatelj da su uspeli u svojoj nameri. "Uspeli smo da prevedemo Državni posao u formu pozorišta i u tome je naš najveći uspeh", smatra Delić.

Glumac Nikola Škorić, popularni Torbica kaže da su imali svu pomoć glumaca da savladaju scenske pokrete, dok Dejan Ćirjaković - Boškić dodaje da su po prvi put morali da uče tekst u trajanju od sat vremena, na šta nisu navikli, jer emisije na RTV-u snimaju spontano. Ekipa nije želela da otkriva kojim će se sve temama baviti u predstavi, ali, kako kažu, sasvim je sigurno da to neće biti skup skečeva, već je tekst pisan namenski za predstavu, nešto što "publika do sada nije čula, niti videla".

U predstavi igra standardni trojac iz televizijskog serijala koji se već drugu sezonu emituje na Radio televiziji Vojvodine: Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković. Osim njih, na sceni će se pojavljivati Slavica Vučetić, Marija Mitrović, Ervin Hadžimurtezić i Dejan Šarković. Dramaturg je Svetislav Jovanov, a reditelj Petar Jovanović.

Cena karte za premijeru je bila 800 dinara, dok je za svaku narednu predstavu 600 dinara. (Suzana Stojićević)

  • Jelena

    18.02.2015 07:56
    jojina zena
    Kulturna elita neka posecuje nesto bolje...nas je voz dono pa nam je i ovo dobro :)
  • nada

    17.12.2013 13:12
    generalna proba i repriza
    dva puta sam gledala, a mogla bih I treći put
    čitam komentare da nisu smešni. pa nisu oni cirkuzanti da budu smešni. duhoviti su I puni simpatičnih gegova to je to.
    predobri su, samo budala može da ih kudi
    lp od vp
  • boco

    02.12.2013 17:44
    njihov humor treba razumeti !!! treba biti nacitan, obavesten i obrazovan i ne biti zavidan i zajedljiv i onda ce i vama biti smesno. meni su ovi momci super i odgledao sam sve njihove epizode i bio sam na predstavi, i mogu reci MOMCI SVAKA VAM CAST.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti