Čanak: Nema razlike između Njuz.neta i "ozbiljnih" medija

Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je da u Srbiji danas gotovo da nema razlike između satiričnog sajta Njuz.net i takozvanih ozbiljnih medija.
Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je da u Srbiji danas gotovo da nema razlike između satiričnog sajta Njuz.net i takozvanih ozbiljnih medija.

Kako se navodi u saopštenju, Čanak je kritikovao pojedine medije sa nacionalnim pokrivanjem, jer se bave temom njegovog školovanja.

"Ne mogu da verujem da je za takve medije vest da je viđen čovek kako ide u školu, pa za to još traže i svedoke i ne mogu da verujem da to rade mediji sa nacionalnim pokrivanjem", naveo je Čanak. On je ocenio da je krajnje vreme da se javnost zamisli na koje je grane Srbija došla, jer svugde drugde je lično obrazovanje sasvim normalna stvar. "Pitam se da li je sledeća vest da je neko oprao zube i da li će i za to uspeti da nađu svedoke", dodao je on.

Pojedini mediji izveštavali su poslednjih dana da Čanak studira drugu godinu psihologije na Fakultetu za poslovne i pravne studije "Dr. Lazar Vrkatić". Čanak je diplomirao ekonomiju i pohađao magistarske studije za marketing. Osamdesetih godina studirao je pravo u Kragujevcu, istoriju umetnosti u Beogradu, kompoziciju u Novom Sadu i Filozofski fakultet u Novom Sadu.

  • aleksandar

    02.12.2013 08:58
    COVEK JE SAM SEBI UZOR
    I ovaj tzv politicar je nista do satira srpske politicke scene...Komedija sa stapom i predvodnik neradnicke klase na tlu Vojvodine.jadna je ona fnansijska organizacija koja njega placa...a jos jadniji onaj koji njega sledi ili slusa...Previse reci je otoslo na ovo beznacajnu anomaliju
  • 02.12.2013 07:31
    Sram vas bilo..
    Špijunirate čoveka, sram vas bilo. Kolega Nenad je odličan je student. Da nije bilo njega ne bih položio poslednji kolokvijum. Čovek mi je pomogao. Seo je u klupu ispred mene i zaklonio me da mogu n a miru da koristim puškice..
  • lolo

    29.11.2013 17:34
    Gotovo da nema razlike,ali zato ima velike razlike između Čanka i ozbiljnih političara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti