Zakupac: Spens dozvolio da postavimo tezgu kod stepeništa

Zakupac tezge sa knjigama koja je postavljena ispred pokretnog stepeništa na Spensu tvrdi da im je dozvolu da tu postave tezgu dalo rukovodstvo preduzeća.
Zakupac tezge sa knjigama koja je postavljena ispred pokretnog stepeništa na Spensu tvrdi da im je dozvolu da tu postave tezgu dalo rukovodstvo preduzeća.

Zoran Božović, direktor firme "Reč po reč" koja prodaje knjige na tezgi, kaže da imaju potpisan višegodišnji ugovor o saradnji sa Spensom kao i svi drugi zakupci.

"Mislite da bi neko mogao tek tako da postavi tezgu kao na pijaci. Naravno da imamo dozvolu za to od Spensa", kaže Božović za 021.

On smatra da je priču oko njihove tezge koja je zagradila pokretno stepenište, a koje nije u funkciji godinama, ustvari pokrenula knjižara "Solaris" jer u njima vidi konkurenciju.

"Naša firma je potpisala ugovor o zakupu poslovnog prostora kao i svi drugi zakupci. Mi imamo isti ugovor kao i "Solaris", koji se ne buni zbog toga što brine o tome da li radi stepenište ili ne, već je očigledno da im smeta konkurencija, a to neće niko naglas da kaže", kaže Božović.

Ovim povodom oglasila se i Maja Gojković iz SNS, stranke čiji kadar rukovodi Spensom. Ona je na svom nalogu na tviteru napisala: "Molim da se tezga sa knjigama na Spensu skloni sa pokretnih stepenica koje koriste invalidi, stariji, roditelji sa dečijim kolicima".

Podsetimo, u prizemlju Spensa postavljena je tezga sa knjigama koja onemogućava prilaz pokretnim stepenicama koje vode na prvi sprat. Komentar od direktora ili PR službe 021 nije dobio. (Suzana Stojićević)

  • 30.11.2013 08:35
    @Ime Mi Je ...
    svaka cast na komentaru, muka mi je vec od ovih politickih floskula i reci podrske. Prvo nas je ojadila za naredne 2 decenije, povadila sa istog tog Spensa stari behaton koji je stojao bez problema od 80-te, ovaj "novi" se posle 2 godine raspao. A one crne ploce sa izbocinama, na platou Spensa, koje su postavili valjda iz nekog nazovi estetskog razloga, inace slepim ljudima treba da su znak da pomocu stapa znaju da nailaze na neku prepreku ili semafor.Kada je to postavljeno, Savez slepih i slabovidih je uputio zalbu gradu ali je to imalo odjeka koliko i da ce sutra biti kise, a sada jos ima obraza i da se javlja sa kao nekom brigom o invalidima. Moreeee ...
  • Ime mi je ...

    29.11.2013 19:30
    Ovim povodom oglasila se i Maja Gojković
    Ti da ćutiš i sedneš. Niko te ništa nije pitao. Dosta si zas.ala u Novom Sadu i bolje ti je bavi se svojom advokaturom. Da si pametna posle svih ovih godina pljuvanja po tebi, povukla bi se iz politike. A za tvoju ne informaciju stepenice godinama ne rade. Dođe mi sada da ti donesem ovu dimljačarinu sa informatike da platiš pošto ceo grad vraća tvoje dugove.
    I da, da napomenem, simpatizer( ne član ) sam SNS-a da ne misliš da neko iz druge stranke ovako misli o tebi...
  • Rik

    29.11.2013 18:26
    Kakve pokretne stepenice?
    Jasno je da Maja nije odavno bila na Spens-u kada ne zna da te stepenice ne rade već godinama, ja skoro svaki dan prolazim kroz Spens...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti