Ninamedija od danas posluje pod novim imenom

Agencija "Ninamedija" koja se bavi klipingom, monitoringom, istraživanjem javnog mnjenja i produkcijom od danas posluje pod novim imenom - NIMMA media group.
Agencija "Ninamedija" koja se bavi klipingom, monitoringom, istraživanjem javnog mnjenja i produkcijom od danas posluje pod novim imenom - NIMMA media group.

Ova novosadska kompanija, za više od 400 svojih klijenata, dnevno dostavi preko 8.000 izveštaja.

- Zaljubljenost u ovaj posao dovela je do toga da smo u ovih jedanaest godina prepoznatljivi po konstantnom, malom ali značajnom rastu, da smo svih godina u svim ambijentima i sferama poslovanja uspevali da održimo sve što imamo i da se razvijamo dalje i više. To je ambicija sa kojom ćemo raditi i u drugoj deceniji našeg postojanja - kaže direktor Dragan Radić.

Ninamedija danas zapošljava 120 ljudi, a početkom sledeće godine na Bulevaru Evrope počeće gradnja nove poslovne zgrade prema najsavremenijim standardima. Najavljeno je da će akcenat biti i na potrebama zaposlenih, pa će nova zgrada imati prostore za rekreaciju i zabavu, koji priliče savremenim kompanijama.

Ninamedija je inače juče  proslavila jedanaesti rođendan u beogradskom klubu "Promenada", a proslavi je prisustvovao veliki broj ljudi iz sveta biznisa, politike, muzike i filma.

  • Insajder

    29.11.2013 12:50
    Pricam ti pricu
    Sta mi sve gospodin Radic naprica, covek koji se prema radnicima odnosi, malo je rieci nekorektno.
    Evo jednog njegovog citat, kada su ga radnici pitali zasto kasne plate i zasto su tako male, odgovor je bio "Ima debila koji ce raditi i za 200 dinara". Uz takav vid poslovanja nije tesko praviti rast. Toliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti