Smenjen direktor "Stana", novi vd direktor "Parking servisa"

Skupština grada smenila je direktora JKP "Stan" Iliju Trninića, a za vršioca dužnosti direktora imenovan je Janko Čobrda.

Skupština grada smenila je direktora JKP "Stan" Iliju Trninića, a za vršioca dužnosti direktora imenovan je Janko Čobrda.

Odbornici su prihvatili ostavku direktora "Parking servisa" Milana Kostića i za vršioca dužnosti direktora tog javno komunalnog preduzeća imenovali Stevana Lugonju.

Pojedini odbornici opozicije pohvalili su rad dosadašnjeg direktora "Parking servisa", ali su podsetili da su odavno tražili smenu Ilije Trninića iz "Stana", da bi tek sada Nadzorni odbor zatražio njegovu smenu zbog nesposobnosti.

Zato je opozicija tražila smenu Nadzornog odbora, ali i celokupnog menadžmenta "Stana".

  • 02.12.2013 11:17
    Parking servis-pljačka stoleća
    ,,...pohvalili su rad dosadašnjeg direktora Parking servisa"! Interesuje me Šta je to on uradio? Šta uopšte radi to preduzeće osim što uzima pare od naroda, a često ih i doslovno otima (pauk gleda da namakne što više love, a ne da napravi red)? 1000parking mesta x 55dinara x 14 sati x 26 dana x12 meseci=240 miliona dinara. Ili: tri parking mesta (čitaj:četiri crte) x 55dinara x 14 sati x 26 dana = jedna lepa mesečna plata od 60.000 dinara. Hoću ja da udarim četiri ravne linije na postojećem parking mestu u gradu i da sebi ubiram platu. Šta je Parking servis za sve ove godine dao građanima od kojih svakodnevno uzima novac? Ništa! Zašto se oni uopšte zovu servis?
  • Гордана Којић

    02.12.2013 06:55
    ПРОБНИ БАЛОН
    ЈКП Стан је пробни балон за сва остала јавна предузећа. До нове године без посла треба да остане око 120запослених.Програм решавања вишка одрадили су стечајни управници које је именовао Град и нису консултовани Синдикати у ЈКП Стану.Бивши дитиктор је тражио новчана средства од Града да би се ЗАКОНСКИ испоштовале обавезе према радницима који одлазе.Није их добио а како ће се решити вишак запослених, пратићемо........
  • 01.12.2013 09:03
    Treba smenuti i MOĆNICU
    Kao generalni direktor Ilija snosi najveću odgovornost za stanje u Stanu ali nejveći broj loših odluka donela je MOĆNICA.Došli su u paketu,treba i da odu u paketu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti