VBA privela fotoreportera Bete

Fotoreportera novosadskog dopisnišrtva agencije Beta Dragana Gojića danas je na radnom zadatku legitimisao muškarac u civilu i potom odveo na ispitivanje.
Fotoreportera novosadskog dopisnišrtva agencije Beta Dragana Gojića danas je na radnom zadatku legitimisao muškarac u civilu i potom odveo na ispitivanje.

Gojić je pre toga fotografisao jato labudova u blizini nekadašnjeg Vojnog odseka i Policijske uprave.

"Prišao mi je čovek u civilu, pokazao policijsku legitimaciju i zatražio da mu pokažem šta sam fotografisao. Rekao sam mu da sam slikao jato labudova i pokazao mu to na fotoaparatu, nakon čega je rekao da pođem sa njim u bivšu zgradu Vojnog odseka", ispričao je Gojić.

On je telefonsku vezu sa redakcijom prekinuo na zahtev tog policajca u civilu, a potom se javio nakon dvadesetak minuta i rekao da su mu uzeli lične podatke i da su ga pitali zašto je fotografisao u blizini tog objekta.

"Predstavili su se kao pripadnici Vojno-bezbednosne agencije", rekao je Gojić.

  • PATTON

    03.12.2013 11:22
    Nešto tu ne štima...
    "Gojić je pre toga fotografisao jato labudova u blizini nekadašnjeg Vojnog odseka i Policijske uprave."
    Otje l' mi neko objasniti , gde je ovo. Mislim, taj nekadašnji Vojni odsek i Policijska uprava & moguća lokacija labudova.
  • Foto idiot

    03.12.2013 06:55
    zakon
    http://www.youtube.com/watch?v=FJH9F7Hcluo
  • Fotograf

    03.12.2013 06:34
    teleobjektiv
    da neko želi te objekte da fotografiše ne bi se sigurno šepurio ulicom i na takav način fotografisao papci jedni pandurski...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti