Odžačari neće da se penju na krov?

Pojedini Novosađani rešili su da iskoriste novi namet gradske vlasti - odžačarinu, pa su pozvali odžačare iz JKP "Stan" da im očiste dimnjake.
Pojedini Novosađani rešili su da iskoriste novi namet gradske vlasti - odžačarinu, pa su pozvali odžačare iz JKP "Stan" da im očiste dimnjake.

Međutim, Vera Krgović, koja živi na Trandžamentu, kaže kako su odžačari odbili da se popnu na njen krov, uz obrazloženje da se na njemu ne bi osećali bezbedno.

"Rekli su mi da su dobili pismenu odluku rukovodilaca da ne smeju da se penju na krov ako nije obezbeđen. Šta treba da im obezbedim, lift?", rezignirana je ona.

Ova usluga izazvala je veliki revolt u  novosadskoj javnosti, budući da se ona može primenjivati samo na one kuće koje imaju dimnjake. Uprkos tome, gradske vlasti odlučile su da dimničarinu plaćaju svi građani po ceni od dinar po kvadratnom metru.

  • zakasneli

    07.12.2013 13:01
    Ni ja se ne bih peo
    Kako da uživam u redovnoj plati, kad mogu da padnem.Državni posao je keva, brate...
  • Novosađanka

    05.12.2013 12:04
    sa sve private dimnjakom
    A gospodo dimničari,da li bi vi jednu kaficu uz ratluk dok mi građani sami časkom očistimo?


    Grad je u krizi zbog ATP-a i nesposobnih ali zato debelo korumpiranih političara,dižu nam poreze sve više,cene komunalija sve veće...
    Gde je rešenje?

    Sve vas novopečene nazovi dimničare,komplet sa "Stanom" , "Informatikom" i prekobrojnom birokratijom ,SVE vas treba ukinuti.

    Pa da vidiš kako će grad da prodiše!






  • 04.12.2013 19:48
    sumanuta pesma
    Ide drumom odzacar
    ja mu velim bas si car
    cistis odzak svaki dan
    garav ti je srednji dlan
    levi kaze bice para
    bez puno patetike
    lova informatike

    Ova pesma nema kraja
    kao narod smo do jaja
    i ko zemlja sto je gaze
    nama put je sve do LAZE

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti