Podeljeni prvi paketi porodici iz Šafarikove

Juče su podeljeni prvi paketi porodici koja živi bez struje, vode i grejanja u Šafarikovoj sa dvogodišnjim detetom.
Juče su podeljeni prvi paketi porodici koja živi bez struje, vode i grejanja u Šafarikovoj sa dvogodišnjim detetom.

Brojni Novosađani odazvali su se pozivu Radija 021 za prikupljanje humanitarne pomoći, međutim, zima je duga i ovim ljudima je neophodno još mnogo toga.

"Posetilo nas je nekoliko desetina ljudi od kako je akcija pokrenuta, pomažu nam i na tome im do neba hvala. Sad je malo lakše", kaže Jovanka Nukić, koja u napuštenoj kući živi sa nevenčanim suprugom Stefanom i dvogodišnjim sinom Čedom.

Budući da se greju na malu peć, koja ne može da zagreje prostor u kom žive čak i kada imaju ogrev, ko ima viška staru “kreku” ili slično, može da je odnese u Šafarikovu 20, jer je preko potrebna.

Akciji se još uvek nisu pridružili vlasnici pikap vozila ili prevoznika, tako da još uvek nemamo mogućnost prenošenja većih stvari u kuću u kojoj se smrzavaju mali Čeda i njegovi roditelji.

Akcija prikupljanja potrepština traje do petka, a svi koji žele da pomognu mogu stvari ostaviti u redakciji Radija 021 (Miletićeva 45) svakog dana od 8-16h ili odneti lično.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti