Mali Čeda kaže: "Hvala, Novosađani"

Zahvaljujući dobroj volji Novosađana koji su poslednja dva dana donosili pomoć za porodicu koja u centru grada živi bez struje, vode i grejanja, trošna kuća je već sada prepuna stvari.
Zahvaljujući dobroj volji brojnih Novosađana koji su u redakciju Radija 021 poslednja dva dana donosili pomoć za porodicu koja u centru grada živi bez struje, vode i grejanja, trošna kuća je već sada prepuna stvari.

Kako za 021 kaže Jovanka Nukić, garderobe sada ima dosta, a zahvaljujući donaciji jednog Novosađanina, sutra bi trebalo da im stigne pun kombi briketa za loženje. "Dolaze ljudi stalno, bili su nam neki studenti, baš se videlo da su od usta odvajali da nam daju ponešto. Čeda najviše ipak uživa u novim igračkama", sa osmehom priča Jovanka.

Akcija skupljanja pomoći za ovu porodicu trajaće do petka, ali budući da u skučenoj kući već ponestaje prostora, sada bi se trebalo fokusirati na donošenje kućne hemije i konzervirane hrane.

"Sad imamo da se ogrejemo, ali nam još uvek fali hrane, deterdženta, praška za veš i začina", kaže Čedina mama.

Svi koji žele da pomognu, ove potrepštine mogu ostaviti u redakciji Radija 021 (Miletićeva 45) svakog dana od 8-16h ili odneti lično u Šafarikovu 20.

  • Slavko

    04.12.2013 08:45
    Srećan sam zbog malog Čede..
  • NS

    04.12.2013 07:16
    AKCIJA!
    Hajde da svake nedelje izaberemo porodicu u NS, kojoj ćemo pomoći.
  • Neko iz mase

    04.12.2013 06:55
    Kada ?
    Kada će svoj prilog humanosti, ljudskosti, morala i svetonazora pokazati oni u mantijama ?

    Oh ..pa da...ovo nije Kosovo i "sveta srpska zemlja"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti