Aplikacija za bržu pretragu gradskih ponuda

Sajt "NSparty" koji sadrži opširnu bazu podataka gradskih lokala, prenoćišta i mesta za kupovinu, pokrenuo je nedavno i android aplikaciju koja korisnicima omogućava da i putem mobilnog sagledaju širu kulturno-zabavnu ponuda grada.
Sajt "NSparty" koji sadrži opširnu bazu podataka gradskih lokala, prenoćišta i mesta za kupovinu, pokrenuo je nedavno i android aplikaciju koja korisnicima omogućava da i putem mobilnog sagledaju širu kulturno-zabavnu ponuda grada.

Kroz ovu aplikaciju korisnici mogu da se informišu o 1.200 objekata u Novom Sadu.

Nakon što se locira na mapi grada, posetilac ima pregled svih lokala u okruženju, spisak taksi udruženja i mogućnost poziva direktno preko aplikacije. Tu opciju korisnici imaju i ukoliko žele da pozovu neke od brojeva službi za hitne intervencije i pomoć.

- Lokali su razvrstani po kategorijama, detaljno predstavljeni i locirani na mapi. Poziv preko aplikacije je omogućen i kada je u pitanju kućna dostava iz restorana koji pružaju ovu uslugu. Osim praktičnih informacija, tu su i zanimljive priče o istorijskim ponudama grada - kaže jedan od pokretača aplikacije Duško Petrović. On dodaje da će uskoro biti dostupna i aplikacija na engleskom jeziku.

Petrović je doktorant na Fakultetu tehničkih nauka, a u okviru doktorskog rada istražuje tržište u Novom Sadu. Aplikaciju možete preuzeti na ovom linku.

  • Nikola

    05.12.2013 00:36
    ?
    Koji turisti? One babe i dede iz Nemacke sto doplove Dunavom? Pa vecina ne zna ni da koristi mobilni. A i bas ne verujem da ce se nesto fascinirati nasim gradom. Za znamenitosti grada im ne treba aplikacija. Dovoljno je da se na trgu okrenu oko sebe 360 stepeni i to sto vide, to je to :)
  • Gavra

    04.12.2013 16:16
    Svidja mi se da ne kazem "LIKE"
    Skinuo sam aplikaciju. Korisna stvarcica a ima i dobrih fotki Novog Sada.
  • Veljko

    04.12.2013 13:19
    za srednju skolu
    Imajucu i vidu "ogroman" broj mesta za izlazak u Novom Sadu, ovu aplikaciju je mogao da uradi i neki srednjoskolac za maturski ispit a ne doktorant.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti