Koncert Bajage danas na Spensu

Poslednji koncert u okviru velike turneje Bajage i instruktora održaće se danas, 27. decembra, u Velikoj dvorani Spensa.
Poslednji koncert u okviru velike turneje Bajage i instruktora održaće se u petak, 27. decembra, u Velikoj dvorani Spensa.

Oni će pred Novosađanima solistički nastupiti posle skoro deset godina, a koncert simbolično nosi naziv "Stari put za Novi Sad".

Frontmen benda Momčilo Bajagić Bajaga najavio je brojna iznenađenja, ali nije želeo da otkriva ko će mu se na bini od kolega  pridružiti.

"Dugo nismo nastupali u Novom Sadu i zato ćemo se potruditi da repertoar bude drugačiji od ostatka turneje. Biće ovo nešto posebno za nas, lepe uspomene nas vežu za vaš grad", kaže Bajaga i dodaje da Novi Sad ima posebno mesto u njegovoj karijeri jer je u njemu sniman album "Prodavnica tajni" u Studiju M, 1988. godine.

"Imali smo dosta dobrih koncerata u regionu i planiramo da ovako uspešnu godinu završimo spektakularno pred Novosađanima i obećavam dobru svirku", naveo je Bajaga. Ovim koncertom biće završena velika turneja povodom prošlogodišnjeg albuma "Daljina, dim i prašina", na kojoj je Bajaga sa svojim bendom u prethodnih godinu i po dana svirao u Beogradu na Beer festu, u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Nikšiću i Kragujevcu.

On je jedino otkrio da će se novosadski koncert razlikovati od ostalih po tome što će svirati pesmu "Stari put za Novi Sad". Publika je mogla da kreira repertoar, tako što je preko fejsbuk stranice predlagala pesme koje žele da čuju na Spensu.

"Pozvali smo fanove da predlože pesme i stiglo je mejlom mnogo zanimljivih predloga. Videće se u petak šta smo od toga odabrali. Trenutno jedino mogu reći da ćemo sigurno svirati 'Stari put za Novi Sad'. Ima li neko bolje mesto gde bi to mogli da sviramo?", kaže Bajaga.

Koncert počinje u 20.30h. Predgrupa je Bitls tribjut bend "Bestbit". Ulaznice koštaju 1.000 dinara za parter i 1.200 dinara za tribine, a prodaju se na blagajni Spensa i preko mreža Gigstix i Eventim.

  • :)

    27.12.2013 12:05
    бајага и спектори
    први нос београда!
  • Mile

    27.12.2013 11:09
    kvalitet
    Kvalitetan i uvek ispravan,cenjen od strane publike i svojih kolega.Muzicar kojeg nema u dnevnim tracevima, ako ga ima to je u najmanjoj mogucoj meri.
    Bajaga,puno uspeha na vecerasnjem koncertu !
  • Narodnjak

    26.12.2013 23:25
    Smor,hocemo Cecu!!1

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti