Marko Nikolić napustio klupu FK Vojvodina

Marko Nikolić podneo je ostavku na mesto trenera FK Vojvodine, sa obrazloženjem da ne želi više da bude trener novosadskog superligaša.
Marko Nikolić podneo je ostavku na mesto trenera FK Vojvodine, sa obrazloženjem da ne želi više da bude trener novosadskog superligaša.

On je svoju odluku da napusti klupu "stare dame", koja je pala nakon kontroverznog poraza od Crvene zvezde u proteklom kolu Superlige, obrazložio "privatnim razlozima".

"Mnogo energije je za ovih šest meseci potrošeno, kao da sam radio dve godine. Uz sve to, jedan od presudnih faktora mog odlaska iz Novog Sada je privatne prirode koji nema veze sa fudbalom", kaže Nikolić za sajt fkvojvodina.rs

On nije želeo da precizira da li je već odabrao klub u kom će nastaviti trenersku karijeru. "Ja trenutno nisam trener nijednog kluba, a šta će biti, vereme će pokazati. Ne želim da potenciram ništa jer je trenerski posao takav da nikada ne znate na koju stranu će vas odvesti. Nisu Partizan i Crvena zvezda jedini klubovi u Srbiji u kojima se može raditi  niti je isključena opcija da se otisnem u inostranstvo", navodi Nikolić.

On je naveo da je zadovoljan dosadašnjim rezultatima Voše i bivšim pulenima poželeo sreću u narednom periodu.

"Da je moglo da bude bolje-moglo je i ostaje mi kao kost u grlu osećanje da smo mogli imati nekoliko bodova više. Ipak, plasirali smo se u polufinale kupa i skoro sam siguran da će Vojvodina na proleće doneti u Novi Sad toliko željeni trofej. To im, bez kurtoazije, želim svim srcem", kaže Nikolić.

Nikolić je postao trener "crveno-belih" u junu, a sve dosadašnje spekulacije da će postati trener nekog od "beogradskih blizanaca" oštro je demantovao, tvrdeći do juče da je "potpuno posvećen Vojvodini".

  • Andrija Šrek

    09.12.2013 16:43
    ...
    Bedno. Ekstremno bedno.
  • Bulevar

    09.12.2013 14:57
    hm
    Steta,interesuje me samo kako to kad je pod ugovorom jos 6 meseci on sam odluci da ode kad mu se cefne?
  • @Anonimus - Neka ga..

    09.12.2013 13:52
    dobili nesto?
    preokret 2/1?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti