GSP neće menjati trasu "petice"

Uprkos primedbama Novosađana na trasu gradskih autobusa na liniji broj 5, ona neće biti promenjena, pa će vozila GSP-a i dalje povezivati Železničku stanicu i Klisu, poručuju iz ovog preduzeća.
Uprkos primedbama Novosađana na trasu gradskih autobusa na liniji broj 5, ona neće biti promenjena, pa će vozila GSP-a i dalje povezivati Železničku stanicu i Klisu, poručuju iz ovog preduzeća.

Ova linija izmenjena je 1. jula prošle godine, što je naišlo na nezadovoljstvo sugrađana, pošto su autobusi saobraćali "samo" od Klise do zgrade DTD.

Stručne službe ovog preduzeća pratile su situaciju na terenu, pa je na osnovu primljenih primedaba i sugestija putnika trasa promenjena na sadašnju, kažu u GSP-u.

Oni demantuju navode i optužbe da je linija skraćena samo kako bi GSP ostvario profit i dodaju da je to učinjeno u interesu većine putnika.

  • Tjelep

    10.12.2013 13:23
    @sivi vrabac
    U pravu si vrapac.
    I mi trazimo staru jedinicu pa da se takodje vozimo do Najlona.
  • Darko NS

    10.12.2013 11:47
    Uvedena je i linija 18 koja povezuje avijaticarsko naselje i centar. Ne znam tacno koliko cesto ide ovaj bus, ali oni su podelili 5icu na dve linije i sad je sigurno duza trasa, ali jedino sto je neko vec spomenuo ne mozes direktno da odes do najlona:-)
  • burgija

    10.12.2013 11:36
    Prvi put podrzavam GSP po pitanju ovog 'problema'.
    Stara trasa petice je bila dugacka oko 11km a to je sve prva zona. Cena karte = 55 din.
    A recimo autobus iz Futoga skoro isto toliko predje, samo sto je karta mnogo skuplja = 135 din.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti