Zbog gradske odluke, taksisti ne smeju ni u toalet

Prema odluci grada, taksisti na taksi stajalištu ne smeju da napuste vozilo pa čak ni da odu do toaleta, zbog čega je jedan od njih nedavno kažnjen sa 5.000 dinara.
Prema odluci grada, taksisti na taksi stajalištu ne smeju da napuste vozilo pa čak ni da odu do toaleta, zbog čega je jedan od njih nedavno kažnjen sa 5.000 dinara.

- Već nekoliko sati sam radio, bio sam umoran i hitno sam morao do toaleta. Na taksi stajalištu u Ulici Modene sam izašao iz automobila i kada sam se, nakon nekoliko minuta vratio, zatekao sam Komunalnu policiju - kaže za "24 sata" Miodrag Milić, kažnjeni taksista iz Udruženja Maksi taksi.

Komunalna policija je sastavila zapisnik koji je Milić potpisao, fotografisali su automobil i naložili mu da kaznu platu u roku od osam dana. Ovaj taksista kaže da zbog nedostatka novca kaznu nije platio u predviđenom roku, te mu je sudija za prekšaje dva puta slao poziv.

- Potom je došla policija da me privede. Tada sam razgovarao sa sudijom za prekršaje, obrazložio sam šta se dogodilo. Rečeno mi je da je verovarno došlo do nesporazuma sa Komunalnom policijom, ali je kazna ostala - razočarano govori Milić.

On naglašava da se ništa od ovoga ne bi desilo da je u vozilu sedeo sve vreme. - Obavljanje bilo kakvih drugih aktivnosti osim obavljanja taksi delatnosti podrazumeva obavezu napuštanja taksi stajališta taksi vozilom bez obzira na trajanje prekida obavljanja delatnosti - kažu u Komunalnoj policiji.

  • Danijela

    13.12.2013 23:43
    i treba
    Ako,ako,stalno stoje na sred puta, parkirani na nepropisnim mestima, u Puskinovoj ulici svakodnevno rizikujem zivot jer moram da predjem u suprotnu traku da bi ih zaobisla. Nas narod je ocigledno takav da mora da se udari po novcaniku da bi shvatio neke stvari.
  • Maltretiranje

    13.12.2013 20:13
    @ Roki
    Ovo je maltretiranje gradjana. Sta ti pricas? Da ode kuci? Jel ti na tvom radnom mestu ides u toalet ili odes kuci? Izbori pod hitno moraju da se odrze. Ovo vise nema smisla.
  • bingo

    13.12.2013 18:46
    ..
    Red se mora zavesti! Na mestu obelezenom kao taxi stajaliste taxi vozilo mora da stoji iskljucivo da bi bilo dostupno musteriji, dakle, vozac jednostavno mora da je u autu. I treba ovakva odluka da postoji i da se postuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti