Građani negoduju zbog ukidanja zglobnih autobusa na liniji 2

Na liniji broj 2, umesto zglobnih, trenutno saobraćaju solo autobusi, što je izazvalo negodovanje putnika zbog gužvi.

Od 1. decembra, na liniji broj 2, umesto zglobnih saobraćaju solo autobusi, što je izazvalo negodovanje putnika zbog gužvi.

Uprkos tome što je smanjen razmak između dva autobusa, kažu da se efekat toga ne primeti.

"GSP opet eksperimentiše sa linijom broj 2. Ukinuli su zglobni autobus, a uveli obični, koji, navodno, ide češće. E to se baš ne može osetiti, pošto je u špicu nemoguće ući i voziti se busom. Stojiš na pola noge, hvataš se za vazduh", negoduju sugrađani u razgovoru za RTV.

Kao razlog za izmenu na liniji broj 2, u GSP navode analizu koja je pokazala potrebu da se uvede manji interval između autobusa, te je on smanjen sa osam na šest minuta.

  • dbfgbgvfwhcv nuasam

    15.12.2013 18:37
    realno
    -Čekam 60 min , a na kraju dođe pet autobusa istovremeno!!

    autobusima otpadaju točkovi...

    treba kupiti 10-15 zglobova...
  • amoniman

    14.12.2013 16:06
    lud zbunjenog
    O kojih osam i šesti minuta oni pričaju? Autobusi GSP-a Novi Sad idu na 15 minuta u špicu a vikendom i na pola sata. Ukinuli su liniju br. 5 koja je isla na svakih 8 minuta i uveli linije 14 i 18 koje idu jedna za drugom skoro indentičnu trasu.
  • Don Juan

    13.12.2013 21:04
    Jako ste pametni idioti is GSP-a! Smanjili bus duplo a povecali interval sa 8 na 6 minuta (sto je najobicnija laz, svega nekoliko puta idu na 6 minuta, a sve i da je tako, onda treba da idu na svaka 4 minuta)! Strasno je sto zbog vaseg monopola sve vise licimo na banana-republike gde se ljudi voze i na krovovima autobusa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti