Humanitarna akcija "Slatkiš za mog drugara"

Novogodišnja humanitarna akcija Radio-televizije Vojvodine "Slatkiš za mog drugara" počeće sutra i trajaće do 31. decembra, kada će prikupljeni pokloni biti podeljeni deci.

Novogodišnja humanitarna akcija Radio-televizije Vojvodine "Slatkiš za mog drugara" počeće sutra i trajaće do 31. decembra, kada će prikupljeni pokloni biti podeljeni deci.

Akcija se organizuje sedmi put, a želja organizatora je da se prikupljenim slatkišama deci u Sigurnoj kući, Svratištu za decu ulice, na Onkološkom odeljenje Dečije bolnice, kao i u dnevnom boravku Udruženja "Vera, ljubav, nada", ulepšaju predstojeći novogodišnji i božićni praznici.

"Osnovci iz škola "Svetozar Marković Toza", "Žarko Zrenjanin" i "Ivo Lola Ribar" dali su veliki doprinos, a to je i osnovni cilj, da dete pokloni detetu i da se tako uči da bude humano i pomaže onima koji su u nevolji", kaže novinarka Radio Novog Sada Nevena Vrtulek, koja je pokretač akcije.

Svi ljudi dobre volje industrijski zapakovane slatkiše mogu doneti na portirnicu Radio Novog Sada. Prethodne godine sakupljeno je oko 300 kilograma slatkiša.

  • 26.12.2013 15:54
    @ Zorica
    Zorice, slatkiši se predaju na portirnici Radio Novog Sada, Ignjata Pavlasa 3 - u blizini Dunavskog parka.
  • 18.12.2013 00:11
    @ Dokon - zorice procitaj tekst jos tri puta
    Izgleda da Zorica ne zna gde se nalazi Radio Novi Sad!
  • 17.12.2013 16:15
    @Zorica
    Da ste Zoran, organizatorka bi vam vec i broj telefona ponudila, il'na sajtu il'na fejsu...Divna je ta nasa Nena...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti