Dečije selo i Dom u Veterniku dobili 300kg meda

Dečijem selu "Dr Milorad Pavlović" i Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku danas je uručeno po 150 kilograma meda.
Dečijem selu "Dr Milorad Pavlović" i Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku danas je uručeno po 150 kilograma meda.

Donacija od 300 kilograma meda za dve ustanove poklon su kraljice meda s ovogodišnjeg Festivala meda Milene Vladisavljević, a zamenik predsednika Društva pčelara "Jovan Živanović" Đorđe Mrkić je objasnio da udruženje u nizu svojih aktivnosti kao cilj ima i bavljenje humanitarnim radom.

"Nadamo se da će ove skromne količine meda biti od koristi deci koja borave ovde", kazao je Mrkić.

Direktorica Dečijeg sela Milena Vasić Stupar zahvaliala se Društvu pčelara.

"Med će poslužiti da se imuni sistem naše dece zadrži na visokom nivou i da ishrana dece bude kvalitetna", precizirala je Vasić Stupar.

  • 17.12.2013 23:53
    Slazem se, lep gest
    al, od njega im nece poteci med i mleko. Meni se cini da se svi grebu oko reklamiranja preko humanitarnih akcija :-( Kolege i ja smo skupili gomilu decijih igracaka i odela koje su nam deca prerasla i odneli u decije selo. Nismo imali medijsku podrsku i ne treba nam ...
  • mile021

    17.12.2013 19:22
    Lep gest.Svaka čast!!! Samo da nam je više ovakvih vesti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti