Deda mrazevi na motorima s paketićima dolaze sutra

Humanitarna akcija "Moto Deda mraz" koju po 11. put organizuju aktivisti moto kluba "Otpisani" i udruženja "Apostoli" biće održana sutra, 29. decembra.
Humanitarna akcija "Moto Deda mraz" koju po 11. put organizuju aktivisti moto kluba "Otpisani" i udruženja "Apostoli" biće održana u nedelju, 29. decembra.

Motociklisti su poklone kupili ličnim sredstvima i uz pomoć pojedinih fimi koje su uvidele humanu stranu akcije i pomogle finansijski.

Kao i svake godine, oko 70-ak Deda mrazeva sutra će na motorima sa novogodišnjim paketićima krenuti sa platoa ispred Spensa i potom posetiti Dečije selo (oko 10h), Dečiju bolnicu (oko 11h), Dom za decu sa posebnim potrebama na Novom naselju (oko 12h) i Svratište za decu ulice (12.30h). Sem podele paketića, u Sremskoj Kamenici će Deda mrazevi po običaju provozati decu po tom mestu, u bolnici će obići sva odeljenja da ih deca iz svih soba vide, a u Domu na Novom naselju će ovi humanitarci pogledati radove mališana koji se tamo nalaze.

Na kraju će na Trgu slobode podeliti više stotina paketića mališanima koja se tamo zateknu oko 13h.

Motoristi mole roditelje da budu uviđajni i shvate da nemaju paketiće za svu decu. Ako žele roditelji mogu doneti i svoj paketić i dati ga nekom Deda mrazeva da se dete slika sa njima za uspomenu.

  • sara mara

    29.12.2013 14:57
    bili, videli
    bili smo danas, super je bilo, deca presrecna, svaka cast...
  • Vaskez NS

    29.12.2013 11:27
    Pozdrav za Deda Mraza Halkidekija :-D
  • rocky

    25.12.2013 17:16
    kao i uvek
    dodjem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti