"Kolaps" u 16 sati otvara Koncert godine

Tradicionalni novosadski Koncert godine biće održan danas u Velikoj dvorani Spensa.
Tradicionalni novosadski Koncert godine biće održan u subotu u Velikoj dvorani Spensa.

Prema rečima organizatora Bobe Škrbića, zainteresovanost je i ove godine velika, a neki su "čak i davali krv za karte", pošto je organizovana akcija u kojoj su ih dobrovoljni davaoci dobili kao nagradu.

"Čast da u 16 sati otvori koncert imaće novosadski sastav Kolaps, dok će nakon njih nastupiti beogradski Feud. To su bendovi koji su, prema mišljenjima publike i stručne javnosti  u poslednjem periodu na sebe skrenuli najveću pažnju", kaže Škrbić za 021.

Osim njih, publika će na Koncertu godine čuti Hladno pivo, Partibrejkerse i Električni orgazam, Eyesburn, Obojeni program, KKN, Six Pack, Brkove i Bjesove.

Kako je za 021 naveo Škrbić, postoji mogućnost da od naredne godine Koncert godine traje i više dana, umesto jednog, što je bila dosadašnja praksa. "Samo zahvaljujući velikoj podršci Grada uspeli smo da organizujemo ovogodišnji Koncert godine i dovedemo tako kvalitetne izvođače", dodaje Škrbić.

Jedan kontigent karata je sačuvan za dan koncerta, kako se ne bi dogodilo da, kao prošle godine, sve ulaznice budu rasprodate nekoliko dana ranije. "Da ljudi koji dolaze sa strane i žele da kupe ulaznice na sam dan koncerta ne bi ostali bez iste, ove godine smo mislili o tome", dodaje Škrbić. Cena ulaznica danas je 1.300 dinara.

Od 1993. do 2002. godine ova manifestacija bila je svojevrstan presek najboljih rok grupa iz Srbije i regiona. Posle pauze od osam godina, od 2002. do 2010, na inicijativu preko 12.000 mladih, Koncert godine ponovo je održan. Ovo je četrnaesti po redu. (Suzana Stojićević)

  • Autohton

    22.12.2013 19:36
    Imao sam tu'nesrecu'da prisustvujem nekakvoj organizaci nekakvog koncerta sa preko milion decibela!!Tonac amater je poubijao ljude ispred bine,obezbedjenje je isteralo/iznelo(bukvalno)goste koji su alkoholizirani lezali na patosu partera(polugole na debeo minus ispred spensa)Ko je imao kartu za parter bio je uskracen na elementarno pravo vode chesmovache(nit si mogo oprati ruke posle izlaska iz pvc/montazhni wc)..jednostavno,pola litre vode=100din!Ko nema kinte,neka crkne..dzaba vode nije bilo pa molim organizatora(SPENS)da objasni razlog?!
  • ns

    20.12.2013 10:21
    Čitam plakat i kao da je plakat za koncert godine devedeset i neke...
  • 19.12.2013 19:49
    Vidim da mnogi kazu da nije istina da nema dobrih mladih bendova, ali ne vidim da je jedan takav bend spomenut. Cak i ova dva sto otvaraju koncert su... :X

    Dakle, da cujemo imena dobrih mladih bendova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti