Predstava "Zatvoreni talenat" premijerno izvedena u zatvoru na Klisi

Premijera predstave "Zatvoreni talenat" održana je je u Okružnom zatvoru na Klisi, a zatvorenici su , glumili, pevali i svirali, a ujedno bili i scenaristi i reditelji.
Premijera predstave "Zatvoreni talenat" održana je je u Okružnom zatvoru na Klisi, a zatvorenici su , glumili, pevali i svirali, a ujedno bili i scenaristi i reditelji.

Sve je na momente ličilo na scenu iz Šijanovog filma "Ko to tamo peva", jer je pesma "Za Beograd" naišla na najveće odobravanje i dobila najviše aplauza, javlja RTV.

Svaka sličnost sa braćom Kostić, iz filma "Ko to tamo peva" je slučajna, a publika je oduševljeno pratila glumce i muzičare, koji nisu krili da su imali tremu.

Prema rečima upravnika, koji je nagrađen aplauzom, ova predstava bi posle premijere u zatvoru, mogla da bude odigrana na pozorišnoj ili nekoj drugoj sceni.

  • 22.12.2013 21:16
    Šlihtanje
    Svaka čast zatvorenicima i devojci (ne znam joj ime) koja radi sa njima ! Upravnik i ostali pozeri za slikanje, ovaj "napad" kulture koriste da se šlihtaju novoj vlasti !
  • 22.12.2013 11:36
    Gde ima da se kupi karta?
  • dete bivšeg upravnika

    20.12.2013 20:14
    i ja...
    čvrsto verujem da ćemo svi uskoro u zatvorsko pozorište, jer kako preživeti ovu skupoću???...a tamo je bar hrana free, toplo i eto sve više i ljudima primereno...bravo za upravnika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti