Širi se Detelinarska pijaca

Detelinarska pijaca će do 14. januara biti proširena za novih 40 tezgi, najavio je direktor Tržnice Miloš Tubić.
Detelinarska pijaca će do 14. januara biti proširena za novih 40 tezgi, najavio je direktor Tržnice Miloš Tubić.

Sa jedne strane ove pijace, po nalogu Komunalne inspekcije, srušeni su nelegalni objekti i to je omogućilo montiranje novih zelenih tezgi.

On je napomenuo da je namera preduzeća da upotpuni ponudu na manjim pijacama, kako bi građani u blizini mesta stanovanja imali sve na jednom mestu. - Posle 60 godina, na ovoj pijaci nema nijedne slobodne tezge. Ne očekujem da će odmah biti popunjene sve nove tezge, ali ne sumnjam da će se za godinu do dve dana isplatiti ova investicija ako ovim tempom bude radila Detelinarska pijaca - istakao je Tubić.

U Tržnici navode da se elektronski način naplate na Futoškoj pijaci pokazao veoma uspešnim, pa će se do kraja godine taj sistem primeniti i na ostalim novosadskim pijacama.

  • novosađanin

    24.12.2013 16:49
    privatni invalid
    Na ovoj slici samo malo desno na samoj raskrsnici ima oznaka za invalidno parking mesto. "Invalid" osim besnih kola sa tom nalepnicom, ima i svoj stubić kako bi ga zaključao kad on nije tu. A ostali pravi invalidi, ne mogu da ga koriste.
  • Ja

    24.12.2013 11:32
    Parking
    Samo kad bi još stanari imali gde da se parkiraju.Probajte posle16h da nađete parking u blizini pijace. Sve puno ko oko.Doduše ima komšija kojima je jedno parking mesto malo, a ni komunalci ni pauk ne dolazi na poziv.
  • Detelinarac

    24.12.2013 09:05
    bravo za Detelinaru,sirimo se svakim danom u svakom pogledu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti