Osnovci sa Naselja sakupili pomoć za Svratište

Učenici Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada" sa Novog naselja predali su danas pomoć za korisnike Svratišta za decu ulice.
Učenici Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada" sa Novog naselja predali su danas pomoć za korisnike Svratišta za decu ulice.

U humanitarnoj novogodišnjoj akciji "Svrati do svratišta" prikupljeno je više od sto paketa zimske odeće i obuće, sredstava za ličnu higijenu, igračaka i školskog pribora i slatkiša.

Akciji učenika pridružili su se "MS Hermes" i "Zelena pijaca" koje su korisnicima Svratišta poklonile voće.

Uspešno je završena i prodaja UNICEF-ovih novogodišnjih čestitki. Za deset dana, koliko je akcija trajala, učenici su prodali preko 2.000 novogodišnjih čestitki.

  • S.

    25.12.2013 07:57
    I ne zaboravite, nemojte cekati akcije. Uvek mozete i sami odneti nesto.
    Inace, jeste nova godina i treba nositi slatkise, ali ce se toga svakako nadobijati. Ono sto im je zaista najpotrebnije je donji ves (mora biti nov) kao i odeca (moze biti koriscena). To im je najpotrebnije a najmanje dobijaju.
    (Informacija je iz prve ruke, juce sam bio kod njih upravo zbog sto bolje raspodele donacija koje smo prikupili)

    Dakle, kao sto rekoh, setite se ponekad, nemojte cekati akcije, nemojte cekati Novu godinu, deca su tamo cele godine.
  • mama

    24.12.2013 20:31
    Bilo je ovo divno iskustvo
    Za sve nas koji smo učestvovali u novogodišnjim humanitarnim akcijama OŠ „Prva vojvođanska brigada" ovo je bilo divno iskustvo. Nadam se da će se ovakve i slične akcije nastaviti i u 2014. godini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti