Nagrađena novosadska kompanija Ipsilon

Novosadska kompanija Ipsilon dobila je godišnju nagradu za dostignuće - veb softver Akord bejzik, posebno priznanje za razvoj poslovnog softvera na Klaud tehnologijama, saopštilo je to preduzeće.

Novosadska kompanija Ipsilon dobila je godišnju nagradu za dostignuće - veb softver Akord bejzik, posebno priznanje za razvoj poslovnog softvera na Klaud tehnologijama, saopštilo je to preduzeće.

Ta tehnologija omogućuje pristup podacima kompanije sa svih vrsta uređaja, pa tako može da se prate stanja dugovanja i potraživanja kao i stanja robe, bez obzira na to gde se korisnik nalazi.

Svi podaci se čuvaju na serverima kompanije Majkrosoft, čime je zagarantovana bezbednost podataka, jer se praktično radi bez posredstva kompanijskog servera.

Jedinstveni informatički savez Srbije (JISA) u saradnji sa Savetom evropskih profesionalnih informatičkih društava (CEPIS), Evropskom ekonomskom komorom trgovine i industrije (EEIG), regionalnim privrednim komorama, informatičkim asocijacijama i velikim brojem domaćih stručnjaka, dodelio je i ove godine nagrade za dostignuća u informatičkoj delatnosti, navedeno je u saopštenju.

  • kolikojaznam

    27.12.2013 10:39
    kolikojaznam
    za one koji sumnjaju u sigurnost podataka na Azure cloudu malena napomena: Imamo klijentsko okruzenje sa 10ak servera tamo. Radi se o kompaniji koja je 4ta u svetu u svom predmetu delovanja. Microsoft ne moze, sve i da hoce da pristupi tim resursima bez sertifikata koji su nabavljeni od third party-a.
  • Posteni Pera

    26.12.2013 12:14
    ma hajde
    "..A senior Microsoft executive has told a European parliamentary committee that the company does not encrypt its server-to-server data communications...."
    rece Dorothee Belz, EMEA VP for Legal and Corporate Affairs...A mi dajemo nagradu jer su podaci zasticeni posto se nalaze na M$oft serverima :)
    A sto da ne?
    I verujemo da je nivo aflatoksina ok, da nema GMO, verujemo mi svasta...


  • member

    26.12.2013 10:34
    "Svi podaci se čuvaju na serverima kompanije Majkrosoft, čime je zagarantovana bezbednost podataka, jer se praktično radi bez posredstva kompanijskog servera"


    HAHAHAHAHA
    :-))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti