Studenti farmacije podelili paketiće deci u Veterniku

Farmaceutska studentska asocijacija Novog Sada juče je nakon humanitarne akcije podelila novogodišnje paketiće deci smeštenoj u Domu u Veterniku.

Farmaceutska studentska asocijacija Novog Sada juče je nakon humanitarne akcije podelila novogodišnje paketiće deci smeštenoj u Domu u Veterniku.

Kako za Radio 021 kaže organizatorka akcije Nataša Savčić, zaposleni i studenti farmacije tokom prošle nedelje prikupljali su igračke, odeću, školski pribor, slatkiše i druge neophodne stvari.

"Juče smo odneli paketiće. Rukovodstvo Doma u Veterniku će paketiće pregledati, sortirati i podeliti deci. Oni će ih poslati po odeljenjima nakon što ocene šta kome ide, šta je za koje dete primereno. Najviše smo prikupili tople odeće, za šta mislimo i da je najpotrebnije", kaže Nataša Savčić.

Ona dodaje da je jedan od predstavnika studentske asocijacije bio obučen u Deda Mraza, što je decu posebno obradovalo. "Bili su presrećni, svi su hteli da pričaju sa Deda Mrazom i da se sa njim slikaju", navodi ona za 021.

Akcija je trajala od 16. do 18. decembra i oni koji su želeli da pomognu, mogli su prilog odneti u Zavod za farmaciju. Farmaceutska studentska asocijacija Novog Sada je i ranije organizovala slične humanitarne akcije, a sledeća će biti povodom Uskrsa. (Suzana Stojićević)

  • 27.12.2013 16:12
    Cica
    Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti