ZIG planira niz kapitalnih projekata u 2014. godini

Direktor JP "Zavod za izgradnju grada" Goran Višnjić kazao je da će program ovog preduzeća za 2014. godinu biti razvojan, relan i optimalan.
Direktor JP "Zavod za izgradnju grada" Goran Višnjić kazao je da će program ovog preduzeća za 2014. godinu biti razvojan, relan i optimalan.

 

On napominje da će biti realizovan niz projekata od velikog značaja za život stanovnika svih delova grada i prigradskih naselja.

- Samo u najvažnije investicije ZIG će uložiti više od tri milijarde dinara. Najveći poduhvat biće izgradnja četvrte deonice Bulevara Evrope, duge više od tri kilometra, koja uključuje i izgradnju novog mosta preko kanala DTD - kaže on.

Druga oblast kapitalnih ulaganja u narednoj godini, kako najavljuje Višnjić, biće nastavak izgradnje kanalizacione mreže u Rumenki, Stepanovićevu, Kovilju, Budisavi i Veterniku. - Izgradićemo prečistač otpadnih voda u Rumenki, Kovilju i Stepanovićevu, čime će biti stvoreni tehnički preduslovi da kanalizacija bude u punoj funkciji - istakao je Višnjić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti