Uvećao se broj onih koji će kod kuće biti za doček

Broj onih koji su se odlučili da ovu Novu godinu provedu u kućnom ambijentu se dosta uvećao u odnosu na prošlu godinu.
Broj onih koji su se odlučili da ovu Novu godinu provedu u kućnom ambijentu se dosta uvećao u odnosu na prošlu godinu.

Tako će čak 80% anketiranih u novogodišnjoj noći biti kod kuće u krugu porodice ili sa prijateljima u njihovom stanu.

Razlog za skromnije slavlje nego ranije su ekonomska kriza i opšta apatija. S druge strane, tradicionalno najveći broj mladih planira da za doček bude na nekoj žurci.

Oko 8% onih koji su učestvovali u anketi na ovom portalu izjasnilo se da će u ponoć biti na gradskom trgu, a 6,5% će otputovati pred Novu godinu.

Retki su oni koji će za najluđu noć biti u nekom restoranu, kafiću ili klubu i najčešće se odlučuju za mesta u kojima se ulaz i rezervacije ne naplaćuju. Zbog toga vlasnici sumnjaju u neku veću zaradu ove godine.

  • Lexv

    30.12.2013 22:41
    docek
    Poslednjih 8 godina ne docekujem Novu Godinu u Novom Sadu. Za samo 150 evra mozete da odete u Istanbul, Bec, Budimpestu, Prag ili Rim. Toliko morate da potrosite i da ostanete u Srbiji za ulaz u restoran ili kafic, pice ili veceru, taksi i garderobu. Bolje u starom kaputu i sokom ispred Ajfelove kule nego u novoj garderobi sa casom vina u smrdljivom kaficu u Novom Sadu.
  • 30.12.2013 20:58
    UK
    ma zelim ti sjajan provod i jos bolji zivot tamo.vidis ja opet zadnjih 1o godina tamo slavio,a sad mi mnogo lepse ovde.IPAK SE OKRECE
  • UK

    30.12.2013 19:15
    Zadnjih 9 godina
    Zadnjih 9 godina sam docekao na Trgu, nekad je bilo super, nekad malo slabije. Ove godine docekujem novu godinu preko puta London Eye-a, uz vartomet, kao proslavu odlaska iz Srbije i pocetak nekog malo lakseg zivota. Ziveli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti