Satnica dočeka na Trgu slobode

Doček Nove godine na Trgu slobode počeće u 20:15h nastupom Lene Kovačević.
Doček Nove godine na Trgu slobode počeće u 20:15h nastupom Lene Kovačević.

 

Nakon toga će u 21:30 na binu izaći Ana Štajdohar sa svojim bendom. Potom nastupa novosadski bend "Čika Joca i Zmajevi" u 22:45, a 40 minuta pre ponoći na bini će biti grupa "Riblja čorba".

Za vreme proslave Nove godine na Trgu slobode biće angažovana redarska služba, koja će brinuti o bezbednosti građana. Kontrolni punktovi će biti postavljeni na početku svih prilaznih ulica ka trgu gde će redari kontrolisati i preventivno pregledati građane.

U koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste hladnog i vatrenog oružja, pirotehničkih sredstava, napitaka u metalnoj ili staklenoj ambalaži i ostalih predmeta koji mogu ugroziti bezbednost ljudi koji tu budu provodili novogodišnju noć.

Zbog dočeka, pojedine ulice u centru grada biće zatvorene za saobraćaj. Njegoševa, Miloša Hadžića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Trifkovićev trg, Grčkoškolska, Zlatne grede, Grozde Gajšin, Nikole Pašića, Modene i Ilije Ognjanovića biće zatvorene za saobraćaj od 15 časova do sutra ujutro u 4 časa.

  • Dabog Svarog

    31.12.2013 20:41
    Dabog Svarog
    5 evra, ako se ne varam, bese cena staklene boce sampanjca od 2 dcl, uz koju smo, za tih istih 5 evra, dobili i dve elegantne staklene ''ruze'', case za sampanjac, sa visokom nogicom. To bese za docek Nove 2012. godine u... Becu... naravno. Organizatorima novogodisnjeg programa, u Becu, verujem da ni na kraj pameti nije bilo da ce neko staklenu ambalazu da koristi za nasilje, iako je na ulicama centra Beca, u popularnom Ringu, itakako bilo srče, razbijenog stakla... Nisu imali nameru da ljudima u novogodisnjoj noci, bez obzira na sve eventualne posledice, uskrate jedinstven osecaj i zadovoljstvo ispijanja penusavog vina, samo iz straha da ce neka budala da napravi glupost. Onaj ko hoce da nekome nanese povrede, ne mora da ima kod sebe staklo, to moze da uradi i potpuno goloruk, pomocu najobicnije olovke, sveznja kljuceva, da nekome glavu razbije mobilnim telefonom...
  • Nina

    31.12.2013 20:11
    MASTODONT
    Tebe izgleda niko nije pozvao na doček! Ne čudi me, ako si uvek tako dobro raspoložen. Takvi kao ti i nisu za društvo bilo ono sa zubima ili bez.
    SREĆNA NOVA GODINA SVIM POZITIVCIMA BEZ OBZIRA GDE JE ČEKALI, A OVIMA ŠTO IDU NA TRG ŽELIM DA REDARI SAVESNO OBAVE SVOJ POSAO!
  • Mastodont

    31.12.2013 18:55
    @VUKAJLIJA
    VuJaklija: ironija (def.) - kada neki polupismeni prazilukaš koji se loži na primitivca sa cirozom oštećenim mozgom pokušava da napravi foru na račun toga da imaš mali mozak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti