Prva beba u 2014. rođena u Betaniji pola sata posle ponoći

Prva beba rođena 2014. godine u Betaniji je devojčica koju je majka Maja Batez (1977) donela na svet u 36 minuta posle ponoći.
Prva beba rođena 2014. godine u Betaniji je devojčica koju je majka Maja Batez (1977) donela na svet u 36 minuta posle ponoći.

Majka se porodila carskim rezom, a beba je teška 3.880 grama i dugačka 49 centimetara. Njoj je ovo treće dete.

Prvog dana Nove godine se u Betaniji rodilo šest beba, od toga su četiri devojčice i dva dečaka. Sve majke i bebe su dobro, saopšteno je iz Kliničkog centra.

Za prvorođenu bebu u Novoj godini, čija majka ima prebivalište na teritoriji Novog Sada, grad je obezbedio 100.000 dinara, dok je za sve ostale bebe sa teritorije grada, rođene 1. januara, izdvojeno po 50.000 dinara.

Po tradiciji, prvorođenu bebu je danas posetio gradonačelnik Miloš Vučević. - Nema lepšeg početka nove godine od dolaska u novosadsko porodilište i obilaska prvorođene bebe. Čestitam na prinovi porodici Batez, koja je danas dobila treće dete, drugu ćerkicu, i želim im svima mnogo zdravlja i sreće. Naš zadatak je da nastavimo sa svim aktivnostima koje smo realizovali do sada, a koje će doprineti da u našem gradu bude što više beba u 2014. godini - rekao je Vučević.

  • munja

    03.01.2014 20:33
    nista u srbiji ne moze.
    ne moze u ovoj suburbiji srbiji srbendini nista pozitivno da prodje. steta sto ne poznajete licno batez maju pa da malo stalozenije sa tim koemntarima o strankama nemastaljkama razvezujete tastaturu... zivi bili, sve najbolje.
  • Pokojni Toza

    03.01.2014 06:40
    Ovo je skandal!
    Svaka čast na prinovi ali te pare nisu za carski rez koji je 100% dogovoren! Još ste kolege iz stranke ?!? Pa kako vas nije sramota?!?
  • 02.01.2014 21:25
    nesto normalnije nisam ni ocekivala....
    A ko je uradio carski rez,mislim koji je "poznati, dobar, vrsni" doktor zakazao carski rez i napustio bogatu trpezu radi 100.000 dinara??? A sto je jos i jadnije (i za lekara i roditelje) sve su svesno uradili, objavili i uopste ih nece ni dotaci nijedan komentar :(
    U svakom slucaju, cestitke roditeljima ali moje misljenje da im ovo nije trebalo...jednan prelep dogadjaj ce biti u drugom planu, a u prvom ce izaci sve ono lose sto "krasi" nase novopecene bogatase, politicare, ulizice, guzonje, mediokritete...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti