SNS ubedljiva u Novom Sadu

Srpska napredna stranka ubedljivo bi pobedila na lokalnim izborima u Novom Sadu, pokazalo je istraživanje javnog mnenja koje je sprovedeno krajem decembra.
Srpska napredna stranka ubedljivo bi pobedila na lokalnim izborima u Novom Sadu, pokazalo je istraživanje javnog mnenja koje je sprovedeno krajem decembra.

Prema istraživanju Ninamedije u Novom Sadu bi glasalo preko 50 posto građana, a SNS bi dobila 42,3 odsto glasova.

Demokratska stranka bi dobila 16,9 odsto glasova, Liga socijaldemokrata Vojvodine 7,5 odsto glasova, a preko cenzusa bi bili LDP sa 5,7 odsto i SPS sa 5,4 odsto glasova. Blizu cenzusa bi bili Demokratska stranka Srbije i Srpska radikalna stranka sa 4,3 odsto glasova. Ostale stranke imaju podršku manje od 2 procenta.

U ovom istraživanju, građani koji su se izjasnili da bi glasali su pitani i koja bi stranka bila njihov drugi izbor, pri čemu je 52,4 odsto reklo da ne zna za koga bi glasalo kao alternativu. Oni koji su se izjasnili izdvojili su SPS (11,1 procenata), a potom slede SNS sa 6 odsto, LSV sa 5,6 odsto, LDP i DSS sa 4,1 odsto i SRS sa 3,4 odsto. Ostale stranke imaju manje od dva odsto.

U istraživanju je učestvovalo 1.582 Novosađana, a anketiranje je sprovedeno od 19. do 24.decembra.

Komentari 115

  • 09.01.2014 20:45
    Stoja
    Bitno je da je narod konacno slozan I da vidi jasan cilj!svaka cast!!
  • Detelinarac

    05.01.2014 22:55
    kao da se ovaj covek pa nesto pita u lokalnoj vlasti u Novom Sadu,kada svi znamo da ce izbori biti kada naprednjaci to odluce jer je to realno jer imaju najvece biracko telo!









  • Realno vidjenje

    05.01.2014 16:28
    Moje vidjenje
    SNS u Novom Sadu ima mnogo konkurencije
    Najpre po okolnim mestima gde su naklonjeni SNS glasaci sada SNSu racunicu kvari Jelic SPO Bokan 3D i Kruzevic i Palnima Jedinsvetan Srbija ...
    U Ubranim delovima grada SNS se bori protiv LSV i DS i LDP m jer Bokan i Jelic ne kupuju tu glasove jer ne smeju ni dase primaknu ovim delovima grada
    SNS mora jako dobru taktiku da smisli kako ce i sta ce i da nadje mnoooogo ljudi koji ce im raditi izbore!
    Dakle SNS sama protiv svih! Bice borba oko rezultata

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti