Izgradnja Akva parka na Sajmu od 2015. godine

Direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač izjavio je da će ove godine početi gradnja Mini master centra, a dogodine Akva parka i Etno sela na prostoru Novosadskog sajma koji se prostire duž Bulevara Evrope.
Direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač izjavio je da će ove godine početi gradnja Mini master centra, a dogodine Akva parka i Etno sela na prostoru Novosadskog sajma koji se prostire duž Bulevara Evrope.

"To je prostor od oko 35.000 kvadrata, a projekat će se realizovati u tri faze. Prva faza je izgradnja Mini-master centra od 5.800 kvadratnih metara, druga faza je izgradnja Akva parka i Etno sela na oko 17.000 kvadrata, dok je u poslednjoj trećoj fazi planirana gradnja zatvorenog bazena sa velneson i spa centrom", istakao je Lukač.

Ukazujući da pomenuti sadržaji nedostaju Novom Sadu, on je dodao da bi prva faza, koju će putem kredita i iz sopstvenih sredstava finansirati Sajam, početi ove godine. Druge dve, za koje bi trebalo da se pronađu partneri, realizovaće se tokom 2015. odnosno 2016. godine.

Lukač je dodao i da će ove godine novina među 14 sajamskih manifestacija biti sajam muzike koji je planiran za 21. i 22. jun.

  • Dušan

    03.01.2014 15:11
    Prvo izgraditi realan sektor tj proizvodnju razmenjivih dobara pa onda akva park i tome sl da bi se mogla platiti ulaznica.
  • janko

    03.01.2014 12:48
    @Anonimus - Miloje
    U pravu si generalno, ali promena GP-a u nas traje već skoro četiri godine, i nikako da se već jedared "promeni"...Šta misliš, da ovi neće to ugurati u GP ako samo jako požele, baš kao i buduću veletržnicu preko puta Najlona. Samo gledaj, sila boga ne moli...
  • ZarJeBitno?

    03.01.2014 12:31
    Gospodine Lukač....
    .....kanda vam još niko nije kazao koliko koštaju vaši snovi....
    Ne brinite i vi ćete se probuditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti