Danas besplatna podela 3.000 badnjaka na Trgu slobode

Nacionalni park Fruška gora podeliće danas 9.000 badnjaka građanima Novog Sada i opština koje se naslanjaju na Frušku goru.
Nacionalni park Fruška gora podeliće danas 9.000 badnjaka građanima Novog Sada i opština koje se naslanjaju na Frušku goru.

U Novom Sadu će biti podeljeno 3.000 badnjaka, dok će 6.000 biti raspoređeno u Sremskim Karlovcima, Beočinu, Irigu, Ležimiru, Erdeviku, Šidu, Inđiji i Rumi.

Podela badnjaka u Novom Sadu zakazana je za 10 sati na Trgu slobode.

JP "Nacionalni park Fruška gora" je saopštio da će za božićne praznike podeliti badnjake kako bi tradicija i običaji bili ispoštovani uz istovremeno očuvanje ekosistema i prirodnih vrednosti najstarijeg nacionalnog parka u Srbiji. Istovremeno će čuvarska služba vršiti intenzivnu kontrolu prostora kako bi se sprečilo svako nedozvoljeno sečenje hrastovih stabala.

  • 06.01.2014 08:29
    Koji srednji vek?Vidim zaboli svi grancicu na kola kao obelezavaju se vernici!Nisu im dovoljne krstace na retrovizoru,brojanice i crveni konac oko ruke...da mogu i na celu bi nesto verski nalepili....!
  • Uncas

    06.01.2014 08:27
    @Voja
    ...i Kukvasta Lješterka!
  • 05.01.2014 18:11
    Ništa nije besplatno, samo je pitanje ko plaća i čime.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti