Vučević: Sportske sale u školama vratiti đacima

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da se pitanje bezbednosti i sprečavanje vršnjačkog nasilja nalazi među prioritetima.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da se pitanje bezbednosti i sprečavanje vršnjačkog nasilja nalazi među prioritetima.

Pri tom, on tvrdi da je stanje u gradu medijski spinovano, da je pokazivano gore nego što jeste i često politički zloupotrebljavano.

Naveo je da, pored projekta rada sa mladima čiji je cilj da se sportske sale u školama vrate đacima kojima i pripadaju, očekuje da sa glumcima i sportistima grad pokrene promovisanje jednog normalnog, drugarskog odrastanja.

Vučević je u intervjuu "Politici" rekao da problem uprave planira da reši donošenjem nove odluke o gradskim upravama koje, kako je rekao, funkcionišu kao neka mini-ministarstva i međusobno vrlo slabo komuniciraju. Pored toga, on smatra da 99 odsto uprave vrlo sporo radi.

Izneo je i stav da je spreman i za neposredne izbore za gradonačelnika, ali da se zakoni ne mogu menjati nekoliko meseci pre izbora i dodao da ne može da kaže da su izbori za Novi Sad isključeni.

  • alisa

    05.01.2014 14:31
    Lako je to reći,ali gospodine Vučeviću kako i sprovesti. Svaka škola je svoje sportske sale izdavala raznim ljudima kao vežbaonice,utakmice treninge. Svi termini popunjeni za godinu dana,a bogme i pare potrošene. E tu nastupa problem.
  • Huncut

    04.01.2014 18:00
    Ma vratio bih ja radne akcije pa lopatu u ruke. Da vidis za 20 dana ko nov, i znace da ceni i sebe i okolinu...
  • nsnn

    04.01.2014 15:17
    ajmo , opet mazanje ociju i skretanje sa teme, prvo vi zavedite reda medju vase policajce, od kojih je 90% vise zla uradilo nego lopovi po gradu, onda kad ih dovede u red, ako treba zaposlite jos isto takvih koji rade svoj posao, pa nek onda oni dovedu red medju nasilnike i bande, e tako moze da se resi problem, a ko hoce da trenira trenirace i bez vas i vasih sala, a ko hoce da bude nasilan i da krade i bije druge, to ce raditi do god mu ne stanete na put i amin, dosta bre vise vaseg zamenjivanja teza i menjanja teme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti