LSV traži od policije da do kraja razotkrije pisanje Radija 021

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je podneo zahtev policiji za dostavljanje zapisnika o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo vozilo Lisja.
Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je saopštio da je nakon pisanja portala 021.rs, poslednjeg dana prošle godine podneo zahtev Policijskoj upravi u Novom Sadu za dostavljanje zapisnika o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je 25. novembra u kasnim noćnim satima učestvovalo vozilo JKP "Lisje".

"Ukoliko to bude potvrđeno i na ovaj način, bilo bi pristojno da direktor JKP "Lisje" Stojan Ivanišević sam podnese ostavku. U suprotnom odbornička grupa LSV u Skupštini grada će zatražiti dopunu dnevnog reda sa zahtevom za njegovu smenu", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je zapisnik sa mesta nezgode zatražen na osnovu zakona o dostupnosti informacija od javnog značaja, s obzirom na to da je JKP "Lisje" gradsko preduzeće čiji se rad finansira novcem građanki i građana Novog Sada pa javnost ima pravo da, osim o poskupljenjima cena njihovih usluga, bude obaveštena i o načinu na koji troše novac i sredstva kojima raspolažu.

"Novi Sad je i zvanično poneo titulu najnebezbednijeg grada u Srbiji. Tome, po svoj prilici u domenu bezbednosti saobraćaja doprinose i službena vozila gradskih preduzeća koja se bahato koriste i van radnog vremena za stranačke i u privatne svrhe", zaključuje Gradski odbor LSV.

Više o udesu alužbenog automobila Lisja i reakciji direktora tog preduzeća možete pročitati ovde.

  • 06.01.2014 14:15
    mora se reci
    Pojedinci imaju veoma proste komentare, tj. dok pokusavaju da komentarisu!
  • 06.01.2014 11:06
    @DekiNS
    ja reci slobodan milosevic pisem malim slovima sa ogromnim razlogom...to sto ti places za njime i komentari koje ovde ostavljas, govori o osobi sa ozbiljnim problemima.
  • kjara

    06.01.2014 08:40
    ma najbolje
    najbolje da policija istrazuje sve sto joj lsv trazi. ligasi ce za koji dan tvrditi i da su vanzemaljci u Novom Sadu pa ce i na osnovu toga napisati saopstenje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti