Jelić: Vanredni izbori u Novom Sadu su naša stvar

"Novosađani, a ne Vučić, Nikolić ili Dačić, treba da odluče da li će biti vanrednih izbora za Skupštinu grada", izjavio je predsednik Gradskog odbora SPO Vladimir Jelić.
"Novosađani, a ne Vučić, Nikolić ili Dačić, treba da odluče da li će biti vanrednih izbora za Skupštinu grada", izjavio je predsednik Gradskog odbora SPO Vladimir Jelić.

 

- Izbora u Novom Sadu treba da bude samo u slučaju da se većina odbornika opredeli za tako nešto. To je naša stvar - poručio je Jelić.

On je rekao da ne vidi šta bi novo doneli vanredni izbori, čak i za SNS kao njihove najveće zagovornike pravdajući to činjenicom da ta stranka već ima gradonačelnika i direktora ZIG-a, najznačajnijeg gradskog preduzeća.

Jelić je dodao da se svi koalicioni partneri mogu pronaći u nedovnoj prozivci gradonačelnika Miloša Vučevića, ali i pojedini funkcioneri SNS. - Mi sami smo razrešili s funkcije nekoliko naših direktora koji su pravili greške. Među njima sam i ja. Svakako, podržavamo stavove naprednjaka jer imamo odličnu saradnju sa njima na sva tri nivoa, republičkom, pokrajinskom i gradskom - rekao je Jelić za Dnevnik.

On smatra da gradska koalicija dobro funkcioniše i da unutar nje ne postoji slaba karika. - Ako ipak dođe do izbora, SPO će izaći u koaliciji sa strankama koje imaju iste programske ciljeve, a to su Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav, NS Blok i još nekoliko udruženja građana. Otvoreni smo za razgovor i sa većim partnerima, pre svega sa Srpskom naprednom strankom - zaključio je prvi čovek novosadskog SPO.

  • Sergej

    09.01.2014 21:11
    Ovi sledeci izbori su vasa stvar samo toliko sto predstavljaju novu brigu za vasu kombinatoriku koja ce vam ovaj put zadati puno muke jer sns dobija ogromnu vecinu
  • Чивијаш

    08.01.2014 20:58
    Јелић нека објасни
    Како је и под којим условима (%) његов послушник исплатио отпремнине нпр. Рајку Бојичићу, па затим онима који су отпремнине добили у НИС-у, БФЦ-у. Чини се да је све ово у договору Бјелајца и помоћника градоначелника, ту су наши новци..
  • 07.01.2014 12:29
    Za BB

    Ispada, po Vama, da je Jelić zajašio Božića. A on jadnik i crni kukavac, kud’ će, šta će, pa slepo sprovodi nabavke i zapošljava (i nakon zabrane) kako mu ovaj naredi?
    Eto, prosto mi dođe žao tog jadnog Božića!
    Moreeeeeeeeeeeeee… Di mi ona motka ufekalisana?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti