Propao tender za kupovinu vozila za novosadsku policiju

Novosadska policija će još morati da sačeka na nova vozila jer nije uspela javna nabavka koju je sprovela Gradska uprava, saznaje 021.
Novosadska policija će još morati da sačeka na 19 novih vozila jer nije uspela javna nabavka koju je sprovela Gradska uprava, saznaje 021.

Naime, kako je objavljeno na portalu za javne nabavke, na tender za kupovinu 16 patrolnih automobila i tri terenca su pristigle tri ponude i to "Kia auto" Beograd, "Go.Ta. Hyundai" Novi Sad i "AC Intersrem", ali ni jedna nije bila odgovarajuća.

Vrednost nabavke ovih policijskih vozila je procenjana na oko 29 miliona bez PDV-a. Kako je ranije rečeno u Gradskoj upravi, ova vozila su trebala da stignu u Novi Sad tokom proleća, kada bi trebalo da se zaposle i novi policajci koji su trenutno na obuci u Sremskoj Kamenici.

Sada se očekuje da Grad Novi Sad uskoro raspiše novi tender.

S druge strane, uspešno je sprovedena javna nabavka dva nova službena vozila za potrebe Grada. Naime, Grad Novi Sad je sklopio ugovor sa firmom "Porsche SCG" iz Beograda o isporuci dva službena automobila u vrednosti od 3.844.500 dinara bez PDV-a. (Žarko Bogosavljević - zarko@021.rs)

  • Mile

    13.01.2014 18:50
    Propao tal za procenat pa je i nabavka propala
    Sta sad tu nije jasno
  • berolina

    13.01.2014 16:31
    Herr Bürgermeister
    od kada je Novi Sad SAMOSTALAN I SLOBODAN GRAD!?!
    ( stadtstaat = grad-drzava, kao recimo Bremen, Hamburg i Berlin ) i da GRAD NOVI SAD preuzima na sebe ulogu SAMOSTALNOG-SLOBODNOG GRADA ?!?

    nemam nista protiv statusa SLOBODNOG-SAMOSTALNOG grada, ali to je izmisljen STATUS, Herr Bürgermeister...(nisam pravnik)

    Novi Sad slobodna varos i moze da odlucuje o svim relevantnim pitanjima...ala bi to bilo fino! ovako ostaje samo brljotina SNS politicara po sistemu "dodjes mi- dodjem ti"...propalice neodgovorne, dokle ce se sipati iz supljeg u prazno???

    SNS je bruka i sramota

    wowi
  • ufffffffff

    13.01.2014 09:18
    oooooooooooooo
    preko dana policajac a uvece kriminalac

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti