FOTO: Da li se ovako proslavlja Badnje veče?

Nakon sinoćnje proslave Badnje večeri u Ulici Branislava Borote na Novom naselju ostale su porušene klupe i gomila smeća.
Nakon sinoćnje proslave Badnje večeri u Ulici Branislava Borote na Novom naselju ostale su porušene klupe i gomila smeća.

Na fotografijama koje nam je poslao komšija koji je želeo da ostane anoniman jasno se vidi da su sugrađani sinoć, umesto dostojanstvene proslave Božića po julijanskom kalendaru, vandalizovali javnu imovinu.

"Polomlili su drveće, iščupali klupu i pobacali smeće na sve strane. Bacali su čak i petarde u kućice na dečjem igralištu, kao i u kante i kontejnere", kaže on.

Mnogi Novosađani žalili su se da im je sinoćna proslava Badnje večeri više zvučala kao ratno stanje, nego kao proslava najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Komentari 200

  • Нимбус

    14.01.2014 14:33
    За пацијенте
    :)))))))))

    Изгледа да су змајчеки више погодили неког из позадине него ове од напред.
  • Piplfoks

    14.01.2014 14:13
    @Anonimus
    Zaboravio si da spomeneš i komunističke pimpeke, cenim da oni čine značajan deo Nimbusovih vlažnih snova. A nemoj da si pisao da je gori od Dekija, dobro kaže Mastodont da možda dele ćeliju, pa da ne unosimo razdor.
  • 14.01.2014 09:33
    @Piplfoks
    peoplefox-e, zasto se i nastavljas sa njim? vidis da covek vec danima lekove ne uzima pa svrlja svasta...nadmasio je i kreaturu pod nikom DekiNs.
    toliko mu se prividjaju ustase na sve strane da garant ima nocne more gde oko njega trce gole ustase sa velikim pimpecima a on se siroma u snu koprca,koprca,ko prca. Nije mu lako,razumi ga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti