Tipsarevići se preselili u Novi Sad da bi im se ćerka rodila u Betaniji

Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana preselili su se u Novi Sad da bi im se dete koje ovih dana očekuju rodilo u Betaniji.

Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana preselili su se u Novi Sad da bi im se dete koje ovih dana očekuju rodilo u Betaniji.

Iako su mnogi svetski mediji spekulisali da će se ćerka tenisera roditi u Americi, Biljana će se poroditi prirodnim putem u Betaniji gde su se rodili svi članovi njene porodice.

"Biljana se nije dvoumila oko porođaja jer je od prvog dana odlučila da će svoje prvo dete roditi u novosadskom porodilištu, u kojem je i sama rođena. Zato su se nedavno oboje preselili u njenu porodičnu kuću u Novom Sadu", kaže za Blic izvor blizak paru Tipsarević.

Termin porođaja je 16. januar.

Tipsarević u sledećem periodu neće imati mnogo poslovnih obaveza. "Janko zbog povrede preskače Australijan open. Cilj mu je da se ove godine vrati u top deset", dodaje sagovornik lista.

  • 30.01.2014 13:52
    mimi
    Svako ima prava na svoje misljenje i iskustva u betaniji su razlicita,naravno da kad imas iza sebe tim lekara koje steknes privatnim pregledima i kovertama da izlazis iz betanije sa lepim iskustvom,sto se tice med.sestra one su divne bez ijedne cokolade,tu netreba gresiti dusu.I nijednoj zeni koja je u porodjajnim bolovima neznaci ni da li je u Americi ili betaniji...
  • VV

    12.01.2014 17:51
    Ja ne znam za oslale
    ali dr Djurdjevic (upravnik Betanije?) se pokazao maksimalno profesonalnim i ljudskim. Operisao je moju sestru i nas utisak je bio da je ucinio (prvenstveno on ali i njegov tim) sve sto moze da se uradi. Hvala mu jos jednom kao doktoru i kao coveku!

    Tipsarevicima saljem dobrodoslicu. Hvala Vam na poverenju i neka Vam je sa srecom!
  • g6h12

    12.01.2014 11:36
    paradox
    Ne razumem,godinama toliko ružnih priča i iskustava o betaniji,a niko da se seti da bojkotuje istu.Puna Vojvodina,i Srbija porodilišta,a i dalje sve idu u opljuvanu betaniju.Da li da bi izigravale mučenice,ili da bi još pljuvale.To je mazohizam.Ili idiotizam.Treće nema.Uvek postoji i mogućnost da se i kući porodi,ali to,verovatno remeti planove slavlja i pucačine koja sleduje...Kao i nemogućnost da se pljuje i okrivi neko iz porodilišta..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti