Humanitarna manifestacija "Trg otvorenog srca" sutra u Porti

Manifestacija "Trg otvorenog srca" održaće se u utorak, 14. januara, od 12 do 15 sati, u Katoličkoj porti.
Manifestacija "Trg otvorenog srca" održaće se u utorak, 14. januara, od 12 do 15 sati, u Katoličkoj porti.

Kako bi deci bilo što veselije, biće organizovan bogat program koji će započeti nastupom ansambla "SambaNSa", uz žonglere, štulaše, klovnove i pantomimičare, a zatim će na bini biti priređen bogat program Zmajevih dečjih igara u okviru kojeg će nastupiti glumci Sanela Milošević i Cvetin Aničić sa predstavom "Štrumpfovi", Nemanja Bakić sa monodramom "Priča o Tataliji" po tekstu Vesne Aleksić, muzičar Bane Rosić koji će svirati praznične i dečje pesme, kao i "Kreativni pogon" iz Novog Sada.

Pozivaju se svi Novosađani da toga dana budu "otvorenog srca" i da u Portu ponesu slatkiš, igračku, knjigu ili drugi poklon. Pokloni će moći da se ostave na štandu Kulturnog centra Novog Sada, a pokloni će biti prosleđeni deci štićenicima Centra za socijalni rad. Izlagači na štandovima će, takođe, 30 odsto od zarade proslediti Centru za socijalni rad.

  • Komshija

    13.01.2014 16:28
    @Čudo
    Sutra Radosno detinjstvo ne radi, ionako moramo da nađemo rešenje za decu.
  • marina

    13.01.2014 15:31
    humanost
    Bila bi divna ideja ,da ideja postoji!Ako je cilj skupiti sredstva ,onda je KC trebalo novac od zakupa bine , na par sati , da da kao pomoc a ne da se racuna na priloge osiromasenih sugradjana.Da je postojala prava ideja ne bi se u Porti prodavalo VINO.Red je da "umetnici"iz Kulturnog centra nesto i osmisle valjano- placamo ih!!!
  • Čudo

    13.01.2014 15:27
    uvek se pitam ko organizuje akcije za decu u terminima kada su roditelji na poslu, a deca u vrtićima ...
    ili se očekuje razumevanje naših poslodavaca za ovu vrstu izostanaka?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti