Hakovan sajt GSP-a

Zbog upada hakera na sajt GSP-a Novosađani su sinoć mogli da na sajtu gradskog prevoznika pročitaju nekoliko lažnih vesti, između ostalog da je "dozvoljen prevoz stoke u autobusima".

Zbog upada hakera na sajt GSP-a Novosađani su sinoć mogli da na sajtu gradskog prevoznika pročitaju nekoliko lažnih vesti, između ostalog da je "dozvoljen prevoz stoke u autobusima".

U gradskom prevozniku kažu da su sajt hakovali nepoznati počinioci i da je jutros veb stranica vraćena u normalu.

Portparolka preduzeća Snežana Jaković navodi za 021 da su prijavili slučaj policiji i da ovo smatraju napadom na sve korisnike njihovih usluga.

Ona je dodala i da preduzeća oštro osuđuje napad i da izražavaju zabrinutost zbog toga što neki pojedinci imaju potrebu da brišu informacije važne za putnike kojih dnevno ima oko 300.000.

  • Mile

    16.01.2014 08:46
    Budisava
    Bar da su ubacili koji bus za Budisavu,vozimo se kao stoka....Ne daju duple buseve idioti...
  • Vojvosadjan

    15.01.2014 21:14
    @ p. kojot
    Rekoh ti lepo ali nemam vise nameru da se raspravljam sa tobom kako sam zaradio i kako zaradjujem novce.Da si ucio skole i bio vredan mozda bi i uhvatio nesto a ne kao doticni(nick koji kucas) kojot da uvek izvizis od glupe pticurine.Uostalom ljudski zivot je surov,kao i zivotinjski..neko se snadje jer je lukav,neko jer je brz i jak,neko zato sto je inteligentan..a neko "propliva" (da ne koristim drugi termin) kao ti.

    Sto se tice muzike..radio ne slusam uopste jer to sto ja slusam retko "ide" po stanicama.Ovih dana mi se u kolima vrti Peter Gabriel "Secret world tour" live naravno..rekoh ti lepo,mogu te pokupiti da se ne ganjas busom a i da cujes koju pametnu,da te posavetujem pa mozda i ti napravis nesto od zivota i shvatis da je itekako moguce to sto sam ti napisao u prethodnom komentaru.Da izbacis svoje frustracije i da ispravno kanalises ideje i kreativnost (ako ih uopste posedujes).

    Sve najbolje!
  • Pera Kojot

    15.01.2014 20:12
    Naročito smo zbog mene tu gde smo.
    Sve mislim da si ga od poštenog rada kupio...

    Srećna ti vožnja a mene pusti da idem busom i da se patim, kod tebe bih verovatno slušao šabaneriju s radija. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti