Kalsberg i Apatinska pivara u trci za opremanje lokale na Štrandu

Gradsko zelenilo će u narednih sedam dana odlučiti da li će pivara Kalsberg iz Čelareva ili Apatinsku pivara brendirati Štrand.

Gradsko zelenilo će u narednih sedam dana odlučiti da li će pivara Kalsberg iz Čelareva ili Apatinsku pivara brendirati Štrand.

Savetnik direktora Zelenila Ivan Nožinić kaže da je Karlsberg ponudio 4,3 miliona dinara po godini, pri čemu je početna cena prema konkursu bila 3,2 miliona dinara, dok je Apatinska pivara dala niži iznos ponude.

Zelenilo je predvidelo da pivara koja pobedi na konkursu dobije četvorogodišnje ekskluzivno pravo da sve lokale na Štrandu opremi svojom brendiranom opremom,.

U Zelenilu su ranije naveli da će ostale pivare moći da prodaju svoje proizvode, samo što će ona koja dobije posao na brendiranju Štranda imati pravo da postavi opremu sa svojim logom.

  • uredni neplatisa

    17.01.2014 12:54
    ne razumem
    "Savetnik direktora Zelenila Ivan Nožinić kaže da je Karlsberg ponudio 4,3 miliona dinara po godini, pri čemu je početna cena prema konkursu bila 3,2 miliona dinara, dok je Apatinska pivara dala niži iznos ponude."

    Tender: 3,2 Miliona
    Carlsberg: 4.3 miliona
    Apaptin je dao manje od Carlsberg-a

    i sta se sad odlucuje?

    mozda je Apatin dao 3,3 miliona za Stranda i 1 milion odboru?
  • 16.01.2014 20:31
    Plaža
    A da na tenderu za obaveznu muziku pobedi npr. Radio Srpska Krajina i da se redovno okreće vo na ražnju na centralnom platou? Za svečano otvaranje može da padne jedno gostovanje Grmečke koride... Ovako se definitivno rešava i uobičajeni haos kod zakupa kabina...
    Nešto razmišljam da ni ime Štrand nije baš u duhu jezika...
  • Mel

    16.01.2014 10:44
    a sta ako...
    neko negde napravi lep tropski kafic, sa suncobranima od trske, pletenim stolicama, lezaljkama? Jel mora ipak da ih zameni onim budzotinama od suncobrana na kojima oci izbija brend piva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti