Uređenje zelenila u prigradskim naseljima

Sadnjom drveća u Veterniku, kod doma zdravlja, danas su počeli ovogodišnji radovi na uređenju zelenih površina u prigradskim naseljima.

Sadnjom drveća u Veterniku, kod doma zdravlja, danas su počeli ovogodišnji radovi na uređenju zelenih površina u prigradskim naseljima.

Gradska uprava za zaštitu životne sredine je za to izdvojila skoro 10 miliona dinara, a obuhvaćeni su važniji objekti u prigradskim naseljima, parkovi i površine duž puteva.

Kada je reč o radovima u Veterniku, planirano je uklanjanje suvih stabala, orezivanje drveća i sadnja mladih sadnica u okolini mesne zajednice, doma zdravlja i predškolske ustanove.

Veternik će biti bogatiji za 53 nova stabla koprivića, breze, leske, ukrasne šljive i platana. Za radove u Veterniku Gradska uprava za zaštitu životne sredine izdvojila je oko 760.000 dinara.

  • 17.01.2014 14:00
    Sadnja ogreva... Motorke već rade u Nacionalnom parku iako je 15 stepeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti