Navijači Vojvodine protestovali protiv uprave kluba

Oko 500 navijača fudbalskog kluba Vojvodina protestovalo je danas protiv uprave tog kluba pre i tokom prijateljske utakmice sa ekipom ČSK iz Čelareva, koja je odigrana u Veterniku.

Oko 500 navijača fudbalskog kluba Vojvodina protestovalo je danas protiv uprave tog kluba pre i tokom prijateljske utakmice sa ekipom ČSK iz Čelareva, koja je odigrana u Veterniku.

Navijači su uzvikivali "uprava napolje", a istakli su i dva transparenta iste sadržine. Utakmicu su obezbeđivale snage policije i Žandarmerije.
Oni su ranije najavili da će protestovati jer su veoma nezadovoljni situacijom u klubu, a naročito zbog prodaje vodećih fudbalera tokom zimskog prelaznog roka.

Navijači su napustili stadion na poluvremenu, pri rezultatu 1:0 za Vojvodinu, nakon čega ih je po izlasku provocirao muškarac sa šalom Crvene zvezde. Sukob je sprečila policija. Uoči najavljenog protestnog skupa, juče se oglasio rukovodeći triling kluba, na čelu sa predsednikom Upravnog odbora Miodragom Jokićem i, u razgovoru sa novinarima, na naprečac sazvanoj konferenciji, zaključio da je stanje u Fudbalskom klubu "Vojvodina" redovno - jeste teško, ali ne i bezizlazno.

Tako je novinarima predočeno da je aktuelno rukovodstvo saniralo 100 miliona ranije napravljenog poreskog duga i da je na putu da sanira i preostalih 56 miliona dinara.

Prelazak trojice ključnih igrača u Partizan generalni menadžer kluba Zoran Pavlović obrazložio je činjenicom da klubovi u Srbiji preživljavaju prodajom igrača, te da tu ni Vojvodina nije izuzetak, a Partizan je odredište koje su Trajković i Škuletić sami odabrali u momentu kada ponuda iz inostranstva nije ni bilo.

Što se buke podignute u medijima tiče, generalni sekretar Radisav Rabrenović jasno je naznačio metu, rečima da javnošću oko FK Vojvodine svesno manipulišu bivši potpredsednik Kluba Dušan Vlaović, kandidat za predsednika i, kako je naglasio, kandidat mnogih političkih stranaka u gradu Zoran Šćepanović i biznismen Minja Bolesnikov.

  • haralampije

    20.01.2014 20:03
    Lale da igraju, a Sremci da upravljaju
    Vojvodina je bila najjaca kad je Vujketova ceta preoravala i Zvezdu i Partizan,a Crnogorci su bacali kamena s ramena,jer za njihove nozurde
    kopacke se nisu ni pravile.Vosa dodje nedeljom,sto vespama sto na biciklovima u podne na stadion.Pihtije za predjelo, pa supa govodja,onda bataci a ko ne voli piletinu - po metar przene kobasice,pa krofne. Trbuve isture,ko buldozeri su se probijali do protivnickog gola.Kad se setim Rajkova,on je bio prvi copavi vihor na krilu, a ne Garinca!Igi Pop fudbalskog terena!!
    A sef kluba,Sremac, bombas iz rata,kad sevne ocima na sudiju,ispada mu pistaljka iz usta a nema ni daha da zvizdi.
    To nam trema, a ne ovi sto petljaju sa drogom,alkoholom, devizama i jos ruse zidove na Perovaradinskoj tvrdjavi.
  • liman

    20.01.2014 15:09
    Zoka Scepanovic
    ide tamo gde ima para,sad je dobar sa SNS,tesko li nama novosadjanima!!!Svi iz uprave napolje duse prodane!!!
  • anonimus

    20.01.2014 14:07
    moj do mojeg
    jos samo scepanovic fali i vojvodina vise ne postoji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti